2777
2789
عنوان

دوس دارم جدا بشم

528 بازدید | 35 پست

سه سال تو عقدیم 

خیلی دوسش دارم ولی خیلی از رفتاراش اذیتم میکنه معتاد نیست دست بزن نداره خیانتکار هم نیست

ولي درکم نمیکنه مغروره لجبازه نمی‌فهمه ی زن بیشتر از اون چیزی ک اون فک میکنه نیاز به محبت و مراقبت داره 

خسته شدم دوس دارم جدا بشم نمیدونم چیکار کنم اعصابم بهم ریختس خیلی خستم خیلی 

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷

دوس پسر منم همینه...خیلی کم محبت میکنه البته جدیدا اینجوری شده تو چت اینجوریه ببینمش بهتره

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسرت همه چی به دلم گذاشتن به بهانه ای پول نداشتن با همه چی ساختم ولی حس میکنم دارم عملم تلف میکنم این کسی نیست ک من بتونم بهش تکیه کنم، حس میکنم همه چی براش اولویت جز من

خب شاید بلد نیست یکاری کن تشویق شه یا باهاش صحبت کن

وقتی باهاش حرف میزنم بحث به سمتی میبره که نفع خودش باشه 22 سالمه ولی به اندازه ی زن 50 ساله غم تو دلم نشسته 

منم همینجور بود بعد عروسی خوب شد بداز بدترم وجودداره بعدی ازاین بدتره به همراه دست بزن و معتاد و خیانتکار

هرجا نظرمو میگم مخالف نظرمنی خواهشا ریپلای نزن✋نظرتو نگه دار برای خودت اعصاب ندارم دعوا میوفته... تا خودمم نگفتم لایکم نکن لطفا✋
دوس پسر منم همینه...خیلی کم محبت میکنه البته جدیدا اینجوری شده تو چت اینجوریه ببینمش بهتره

کاش اینم دوس پسرم بود اونوقت راحت میذاشتمش کنار

ولي اين شوهرمه، 3 سال باهاش بودم روز و شب، خدا میدونه چقد دوسش دارم ولی خستم نمیخام 4 روز دیگه پشیمون بشم چرا جدا شدم یا چرا جدا نشدم