حسرت همه چی به دلم گذاشتن به بهانه ای پول نداشتن با همه چی ساختم ولی حس میکنم دارم عملم تلف میکنم ای ...
عزیزم این یه خصلته عین خساست که هیچوقت درست نمیشه ، تازه ازدواجم کنین بدتر ازین میشه. اگه موقعیت و پشتوانشو داری جدا شو. اگه واقعا احساساتت برات مهمه جدا شو. من تجربه زندگی با همچین آومی رو دارم با دعوا و اعتراض و گریه فقط یکی دو روز خوب میشه ،بعد روز از نو روزی از نو. باور کن آدم شوهرش اخلاق داشته باشه هرشب شکم گشنه میتونه کنارش بخوابه. ولی با مردی که بی اخلاق باشه و پولش از پارو بالا بره سازش محاله.
دوست دارم خداااااااا. ............ ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم. زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت. خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن. شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............ دوست دارم خدااااااااا
وقتی باهاش حرف میزنم بحث به سمتی میبره که نفع خودش باشه 22 سالمه ولی به اندازه ی زن 50 ساله غم تو دل ...
اگه واقعا حال دلت کنارش خوب نیست بزارش کنار. هیچی اندازه خودت ارزش نداره. شاید ازش سرتری نمیتونه تحمل کنه و با این رفتارا میخواد اعتماد به نفست رو ازت بگیره و آخرشم میشه همین. یه آدم ضعیف که تمام زندگیتو دستش میگیره. من اخلاق اینجور مردا رو از برم.
دوست دارم خداااااااا. ............ ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم. زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت. خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن. شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............ دوست دارم خدااااااااا
داداش من میگه همین ک مرد مثل سگ برا خانما زحمت میکشه تا یه لقمه نون حلال بیاره سر سفره خونوادش این محبت نیس؟خب مردا قرار نیس ک همش بگن دوست دارم،خیلی از مردا اینطورین،ما دخترا یکم انتطاراتمون زیاده
چطور اینقدر راحت نسخه جدایی میپیچین؟خوب تو زندگی که همه چی گل و بلبل نیس کمی هم صبوری کنین
عزیزم جدایی اصلا راحت نیست. اما باید بدونی بخاطر کی و چی میخوای بسازی. تحمل کردن نداری بخاطر مردی که واقعا زنش رو دوست داره و بهش ارزش و بها میده خوبه. و یا خیلی ازین موارد. اما تحمل کردن مردی که تو حتی تو دوران عقد هم به چشمش نمیای دیگه خارج از توانه بنظرم. مگه ما زنا از گشنگی مردیم که ازدواج میکنیم.
عزیزم جدایی اصلا راحت نیست. اما باید بدونی بخاطر کی و چی میخوای بسازی. تحمل کردن نداری ب ...
اینو قبول دارم ولی متاسفانه خانومای این دور و زمونه مخصوصا تو این سایت همه چی رو آماده و در حد عاااالی میخوان وگرنه جدایی و طلاق این برام عجیبه که چراااا؟
لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
آیا انتطار دارین این محبت یکطرفه و از طرف همسرتون به شما باشه؟...یا اینکه شما هم میدونین که یه مرد ا ...
من تاجایی که فک میکردم درست میشه صبوری کردم و سنجیده رفتار کردم درحدی که بلد بودم تمام تلاشم کردم ولی وقتی دیدم هرچی میگذره بدتر میشه منم بی تفاوت شدم... بديش میدونی کجاست طلاهاب منو گرفت گفت ماشین بابام تکمیل وجه کنم بفروشم پولش برا خودمون عروسی بگیریم ولی از مادرشوهر شنیدم که ماشین قرار خودشون وردارن، به من میگ پول ندارم یک ساعت بعدش خواهرش شام میبره بیرون بعد براش مانتو میخره