2777
2789
عنوان

مهلت خواستن یه پسر

179 بازدید | 13 پست

اگر دوست پسرتون ک از همون اول به قصد ازدواج وارد رابطه شده بعد یکسال بگه بهم زمان بده تا یه تصمیم واسه رابطه بگیرم شما چقدر بهش مهلت میدین همه شرایطش برا شروع زندگی عالیه؟؟؟.......۳ ماه گذشته ازین سکوتش ولی هیچی نمیگه پی ام نمیده فقط دو سه بار داده ...بنظرتون بگم دیگه مهلتت تمومه...خیلی درونگراست

همشون وقتی میان جلو ک دیگ حسی برات نمونده دوست پسر من بعد ۶ ماه جدایی میخاد خواستگاریم بیاد

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون حرف مفت میزنن وقت عمل که میشه جا میزنن

قبل اینکه ولت کنه ولش کن

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂

مهلتت از همون وقتی که اجازه دوستی دادی تموم شد.

نمیدونم فاز ما دخترا از قبول پسرا برا دوستی چیه.

ازتون خواهش میکنم در برابرشون مهربون بباشید تا وقتی رابطه جدی نشده.

اویزون نباشید

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود

تقویمو نگاه کن بهش یه تاریخو بگو و اینکه تا اون تاریخ باید بیاد تصمیمشو بگه اگه طفره رفت اوکی بای بعدی 😊 

یا اینکه میتونی بگی داره برام خواستگار میاد تکلیف تو چیه

‏برای او که رود‌ها را فراموش کرده است از دریاها سخن گفتن چه سود؟
وابستش ک شدم یکساله باهمیم

خوب دیگه بدترین اشتباهته وابستگی اصلا خوب نیست چون دیگه غیر اون هدفی نداری داشته باشی هم دلسرد میشی از انجام دادنشون  افسرده میشی همش دنبال یه چیزی جواب این موضوع که رابطه من اون  به کجا میرسه

@پاتریکتونم عزیزم میشه پیامتو اینجا بنویسی تایپیک دوست پسر اون خانم ترکید...ازتون پرسیدم که شما وقتی میدیدین فقط برای رابطه میاد به دیدنتون چطور باهاش موندین نگفتین ممکنه بخاطرسکس باهاتون باشه و اینکه متولد چه ماهیه همسرتون؟