2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ من خیلی ناامید اومدم نتیجه رو ببینم دیدم زده برنده اول.بعد اون سیمکارتم تو گوشی دیگس دیدم اره پیام ایران خودرو هم اومده که برنده شدین و پول واریز کنید

بنظرتون خوبه؟ اخه موقع تحویل نرخ روز حساب میکنن

واقعا؟ من خیلی ناامید اومدم نتیجه رو ببینم دیدم زده برنده اول.بعد اون سیمکارتم تو گوشی دیگس دیدم اره ...

آره بابا خوبه همه از خداشونه برنده بشن

چرخ هاش برات بچرخه ان شاءالله🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

ما ثبت نام نکردیم این دوره چون پول اولی که واذیز میکنی بدون سوده قبلا این یکسال 18 درصد سود روش میرفت بعدم تا اون موقع سه تا سه ماه افزایش قیمت بهش میخوره چون مجوز افزایش هر سه ماه دارن

ما ثبت نام نکردیم این دوره چون پول اولی که واذیز میکنی بدون سوده قبلا این یکسال 18 درصد سود روش میرف ...

راس میگی؟ ینی چقد هربار افزایش میدن؟ من هم سایپا هم ایرانخودرو هربار شرکت کردم و برنده نشدم اینم امیدی نداشتم و از سر عادت زدم که برنده شدم

راس میگی؟ ینی چقد هربار افزایش میدن؟ من هم سایپا هم ایرانخودرو هربار شرکت کردم و برنده نشدم اینم امی ...

هر سه ماه ۲۰ ملیون افزایش میدن

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی بشه....🌱🌺
راس میگی؟ ینی چقد هربار افزایش میدن؟ من هم سایپا هم ایرانخودرو هربار شرکت کردم و برنده نشدم اینم امی ...

مجوز افزایش قیمت هر سه ماه یه بار رو دارن تا اون موقع حدود سه بار افزایش بهش میخوره حالا هر بار چقدر زیاد کنن مشخص نیست.

من سایپا کوییک فروش فوق العاده در اومد اسمم😑😑😑😑

کاش در نمیومد ایران خودرو پارسم ثبت نام کرده بودم نشد😣😣

میگن قیمت توی بازار با قرعه کشی نهایتا ده تومن فرقشه

یکی بهم گفت اگه پول نقد داشته باشی کوییک آر رو از خود کارخونه تا 140 تومن میتونی بخری

الان قرعه کشی 150 تومن در اومده 😭😭😭

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"