موهام ریزش دارن می خوام موهام رو کوتاه کنم و بهشون رسیدگی کنم موهام خیلی کمن مدلی هم که در نظر گرفتم مدل خامه ای دخترونه هست همیشه عاشق این مدل بودم ولی قدرت ریسکش رو نداشتم ولینمی دونم بهم می یاد یا نه به خاطر همین دو دلم
زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿 انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صورتم گرده. موهام خیلی کمن و لختن. نمی دونم خنده داره یا نه ولی ۳۶ سالمه مامان سه تا بچه اصلا نمی دو ...
بنظرم خیلی بهت میاد🤩کلا صورتای گرد معمولا هر مدلی بهشون میاد..عزیرم اصلا سن مهم نیس ببین چی خوسحالت میکنه😃نگران نباش چند ماه دیگه بلند میشن یه مدل خوشگل دیگه میزنی ریسک کن🙂
زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿 انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
عزیزم نظر منو بخوای اینه که بهتره یه مامان به روز باشی و یه مدل شیک رو انتخاب کنی بهتره
اره واقعا نطرتون درسته بس که تو خونه موندم و به درس و مشق بچه ها رسیدم و غدا پختم و شستم خودم دیه اعصابم از سر و وصع خودم عصبی شدم . می خوام یه تغییر اساسی به سر و وضعم بدم