2777
2789
عنوان

می خوام موهام رو کوتاه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 20 پست

منم پارسال موهامو خامه ای زدم بعد دکلره کردم ونقره ای کردمشون خیلی قشنگش شد

اگه مشکل ریزش داری بیوتین بخور چون من میخورم وریزشم کم شده وموهامم بلند تر شده

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
اره واقعا نطرتون درسته بس که تو خونه موندم و به درس و مشق بچه ها رسیدم و غدا پختم و شستم خودم دیه اع ...

ای جانم پس واقعا یه زن قوی هستی حتما این کارو بکن و موهاتو که کوتاه کردی یه رنگ جدیدم امتحان کن تا میتونی به خودت برس تا حس خوبی داشته باشی وایسا الان بهت یه مدل خوب رو معرفی میکنم

‏برای او که رود‌ها را فراموش کرده است از دریاها سخن گفتن چه سود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پارسال موهامو خامه ای زدم بعد دکلره کردم ونقره ای کردمشون خیلی قشنگش شد اگه مشکل ریزش داری بیوت ...

منم می خوام موهام کوتاه کنم و رنگ شرابی بزنم یه دفعه شرابی زدم خیلی بهم می یومد. خیلی ریزش ندارم کلا از اولش موهام کم بودن الان دیگه بچه هم که شیر می دم یه کم ریزش گرفتن می ترسم بدتر بشن 

ای جانم پس واقعا یه زن قوی هستی حتما این کارو بکن و موهاتو که کوتاه کردی یه رنگ جدیدم امتحان کن تا م ...

ممنون گلم. به لطف کاربرای خوب نی نی سایت تو این دو سالی که اینجا رو شناختم خیلی قوی شدم کلی رفتار و طرز فکرم و برخوردم تغییر کرده .