2777
2789

کنکور ندادم و میخوام با سوابق تحصیلی انتخاب رشته کنم میشه؟ 

یا باید کنکور ثبت نام میکردم

لطفا یکی راهنمایی کنه خیلی ضروریه

و اینکه من سال ۹۹ دیپلمم گرفتم همه مدارکم دارم

لازمع ک الان باز جایی برم نامه چیزی بزنم؟ 

لطفا بگین توروخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دیپلم الانو داشته باشی فکر کنم یعنی آزمون های نهایی رو مجددا بدی بعد

ن عزیزم دیپلم یبار میشه گرفت دیگ🫠😂 واسه ترمیم هست اگع کسی بخواد باز میره امتحان میده

ن عزیزم دیپلم یبار میشه گرفت دیگ🫠😂 واسه ترمیم هست اگع کسی بخواد باز میره امتحان میده

نه دیگه اشتباه میکنی باید نهایی بدی دوباره دوست منم دیپلم ۹۸داره امسال میخواست دوباره کنکور بده که رشته دانشگاهیشو عوض کنه همه نهایی هارو داد 

نه دیگه اشتباه میکنی باید نهایی بدی دوباره دوست منم دیپلم ۹۸داره امسال میخواست دوباره کنکور بده که ر ...

اون بخاطر تراز کنکور مجدد نهایی داده،چون وقتی بخوایی نهایی بدی تنها اثرش رو تراز کنکور، میشه لطف کنین اینو ازش بپرسین بگین بخاطر اینکع با سوابق بره مجدد نهایارو امتحان دادع یا ن