2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم تو اقدامی؟؟

آره عزیزم ، الان یادم اومد که سرچ کردم نوشته بود همون hcg هستش تحریک تخمک گذاری اگه اشتباه نکنم ، الانم بعد 16 روز تاخیر پریود دارم و بیبی چکم مثبت میشه هنوز آز ندادم ، چند ماه بود اقدام بودم 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
آره عزیزم ، الان یادم اومد که سرچ کردم نوشته بود همون hcg هستش تحریک تخمک گذاری اگه اشتباه نکنم ، ال ...

مبارکت باشه عزیزدلم،انشاالله یه نی نی خوشگل و توپول بغلت بگیری😍😍😍

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
چند روز بعد تزریقش میشه قطعی فهمید که بی بی چک مثبته جوابش؟

عزیزم اگر hcg بزنی من همینجا خوندم 14 روز بعد ، من ولی طاقت نیاوردم از ۱۲ روز بعد تزریق بیبی میزدم مثبت میشد ، ولی الان ۱۶ روز گذشته همون لحظه پررنگ خط میوفته سه روز تاخیر پریود هم دارم

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
عزیزم اگر hcg بزنی من همینجا خوندم 14 روز بعد ، من ولی طاقت نیاوردم از ۱۲ روز بعد تزریق بیبی میزدم م ...

پس به سلامتی بارداری عزیزم،برای منم دعا کن این ماه جواب بده

مبارکت باشه عزیزدلم،انشاالله یه نی نی خوشگل و توپول بغلت بگیری😍😍😍

فدات بشم ، هنوز آزمایش ندادم ببینم واقعا مثبت هست یا نه ، تازه بعدشم ساک حاملگی باید تشکیل بشه بعدم صدای قلب .. خلاصه باردار نمیشی یه غم داری میشی هزارتا غم 😅 ایشالا تو هم باردار میشی من این ماه دوم بود دارو میخورم دکتر آمپول ها رو تغییر داد این ماه همین آمپول بود که اگه خدا بخواد فک کنم جواب داد 

فدات بشم ، هنوز آزمایش ندادم ببینم واقعا مثبت هست یا نه ، تازه بعدشم ساک حاملگی باید تشکیل بشه بعدم ...

منم دارو خوردم جواب نداد فولیکول نداشتم هیچی،این ماه برام این امپول هارو نوشته،گف هفتم و هشت پریودت تزریق کن سیزدهم هم برو برای سونو،دیگه بقیش رو نمیدونم قراره چیکار کنه

منم دارو خوردم جواب نداد فولیکول نداشتم هیچی،این ماه برام این امپول هارو نوشته،گف هفتم و هشت پریودت ...

برای من فک کنم fsh  بود ، بعد منم قرص خوردم دو تا زدم رفتم سونو گفت زیر ده هستش ، دوباره بهم سه تا دیگه داد و دو تا هم hcg دیگه گفت سونو نمیخواد برو اقدام 

ماه قبل بهم آمپول منوتروپین داده بود فولی خوب داشتم ولی نشد ، اصلا آدم نمیتونه سر از کار بدنش و هورمون ها دربیاره 🙈 

برای من فک کنم fsh  بود ، بعد منم قرص خوردم دو تا زدم رفتم سونو گفت زیر ده هستش ، دوباره بهم سه ...

دقیقا منم هیچی سردرنمیارم،به من کلومفین ومتفورمین و استرادیول داده با این دوتا امپول،میخواسم ببینم الان نیازی به نزدیکی نیس که؟ اینش رو نمیدونم