2789

من با یه خانواده خیلی ثروتمند ازدواج کردم اوایل ازدواجم فکر می کردم خیلی خوشبخت میشم

یه خونه خریدم پدرزنم گفت بجای پول نقد چک بدیم که فردا طرف دبه نکنه منم چون دسته چک نداشتم گفت نگران نباش من میدم چکهاشو اون نوشت و من سر موقع پاس کردم منتهی ازم خواست ۳دانگ خونه رو بنام خانمم بکنم و از ایران خودرو تارا اتومات بنام خانمم ثبت نام کردیم

و من ۳سال شرکت پدرزنم کار کردم یه قرون هم پول نداد

خلاصه یه روز رفتم خونه دیدم قفل خونه تعویض کرده و مهریه رو گذاشته اجرا خونه و ماشین و وسایل خونه و حتی لباسامو هم ندادن و.... درگیر دادگاه شدیم بعدا فهمیدم کلاه بردار هستن

لطفا با آدم سالم ازدواج کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی بخاطر پول طرف بری ازدواج کنی همین میشه دیگه مخصوصا اگه مرد باشید

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

وقتی بخاطر پول طرف بری ازدواج کنی همین میشه دیگه مخصوصا اگه مرد باشید

خب ما هم ممکنه به خاطر پول،زن یکی بشیم 🤷🏻♀️

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

خب ما هم ممکنه به خاطر پول،زن یکی بشیم 🤷🏻♀️

منکه به شخصه حاضر نیستم بخاطر پول خودم و بدبخت کنم

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

منکه به شخصه حاضر نیستم بخاطر پول خودم و بدبخت کنم

خب پول در کنار چیزهای دیگه باید باشه ،،،،،

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️