2777
2789
عنوان

یه سوال خانومانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ كه گل گفتى  بخدا من تا نامزد نكردم روحم خبر نداشت قضيه چيه تازه ٥ سال بعد ازدواج فهميدم ارگ ...

چند سالگی

ببین همه یکی نیستن 

من مجردم بدون خجالتم میگم من نیاز هایی دارم ولی بخاطر اینکه دلم میخواد اولین رابطه ام با همسرم باشه 

و اینکه خانوادم بشدت متعصبی هستن سرکوبش کردم 

تازه سن18  سالگیم رفتم دکتر و گفت کاملا طبیعه ک قرصی بهم داد ک ش..تو کم میکرد 

بعدشم کلی ایده ک حمام اب سرد هر روز برا من شد عادت ورزش سنگین تکواندو و کاراته ی مدتم بسکتبال رفتم

تا الان خداسر شاهده اصلا خودارضایی نکردم 

هست عزیز من خیلیا پاکن ولی بشدت گرمن و شدت نیازشون بالاست ولی روش کنترلشو یاد میگیرن ک عوارضیم مثل زود جوشی و افسردگی داره 

بازم متاهل ها از این نظر شکر کنن ازدواج کردن

با نظرت مخالفم خیلی از متاهل ها به خاطر انتخاب اشتباه دارن ذره ذره آب میشن نه راه پس دارن و نه پیش اما مجردها امید دارن هر چند حرفتو قبول دارم مجرد بودن خودشم خوب نیست ولی هم ازدواج و هم مجردی مشکلات خاص خودش رو داره 

نه عزیزم هر دو از گناهان کبیره است وقتی زن می تونه از طریق دادگاه اقدام کنه وشامل مصداق عسروحرج بشه ...

عزيز شايد شوهرش از تمامى جهات ديگه خوب باشه فقط همين رابطه رو مشكل داشته باشه اخه چرا بايد با دست خودش تبر به ريشه زندگيش بزنه چقدر راحت درمورد طلاق صحبت ميكنيد!

مردى كه بسيار خوش اخلاق باشه خيلى خوب خرجت كنه بهترين خونه و ماشين واست فراهم كنه از لحاظ مهر و عطوفت زبانى بهت برسه و بوسه و بغل داشته باشه بخدا قسم ظلمه بخاطر سرد بودن ببريش دادگاه😐

بنظرم ادم بايد بره دنبال درمان و دارو و طى اين مدت هم از شوهرش بخواد يجور ديگه راضيش كنه كه نياز به دخول نباشه 

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

همون دیگه نخواستم واضح بگم انگار یه غذایی رو چشیده الان صبوری خیلی سخته

بله دقيقا مزش ميره زير زبون ادم

بقول مامانم گرگ بارون ديده شده😂

با نظرت مخالفم خیلی از متاهل ها به خاطر انتخاب اشتباه دارن ذره ذره آب میشن نه راه پس دارن و نه پیش ا ...

بله .ولی تاپیک بالا رو بخوانید. خانم های خیلی گرم بدون تجربه کردن هم اذیت میشن .میل افراد یکی نیست .بعضی ها بیشتر ازیت میشن طوری که دارو باید بخورن

اینو به حالت تمسخر میگن .بعد غریزه عزیزم حتما نباید امتحان کنی که .امتحان نکرده هم میفهمی چطوری هست& ...

آره میدونم😁😁

ولی خدا در قرآن دو تا راهکار داره نسیت به مجردا.اولش به اطرافیانش میگه مجردان رو به نکاح درآرید 

دوم به خد مجردا هم میگه عفت پیشه کنید تا من خدا بی نیازتون کنم.

وعده ی خدا که همینجوری نیست

و ازدواج که فقط بحث رفع غریزه نیست که بگیم فقط صرف این ازدواج کنیم .باید صبر داشته باشه تا بیاد و اگه نشد بیاد ببینی چه چیز مانع هست و موانع رو برطرف کنه.

مثلا یکیش که من خودم انجام دادم اسغفرالله روزی هزار بار تا ۴۰ روز که طلب بخشش از خدا به خاطر گناهایی که مانع ازدواج میشه.

یادمه یه روز موند بود تموشه عقدم بود.

ان شاالله بزودی یه ازدواج عالی و موفق داشته باشی😍😍😍

عزيز شايد شوهرش از تمامى جهات ديگه خوب باشه فقط همين رابطه رو مشكل داشته باشه اخه چرا بايد با دست خو ...

خب عزیزم من هم گفتم با شوهرش صحبت کنه اگر جواب نداد پیش مشاور برون اگر جواب نداد دادگاه اونا مجبور به درمان کنه اگر در مان پذیربود چه بهتر ولی اگر نبود دیگه اختیار با خانم است که بخواهدبا این روند ادامه بده یا خیر ولی به نظر من اگر شوهر درک داشته باشه ونیاز خانم را حس کنه وبفهمه هیچ وقت حاضرنیست خانمش برای رفع نیازش در سختی ومشقت باشه لا اقل از راههای غیردخولی بایداونا ارضا کنه .

بله .ولی تاپیک بالا رو بخوانید. خانم های خیلی گرم بدون تجربه کردن هم اذیت میشن .میل افراد یکی نیست . ...

بله متوجهم خیلی ها ازدواج کردن خیلی هم گرمند ولی هیچ رابطه ای با همسرشون ندارن الان من خودم یه دوست دارم ۱۲ ساله با همسرش ارتباطی نداره چون همسرش بیماره از اولشم اینزوری نبوده بعدا اینطوری شده خیلی هم جوونه یا مثلا خود من شده یک سال ارتباط نداشتم منم خیلی گرمم و واقعا اذیت شدم این طرف قضیه رو هم ببین من کاملا درکت میکنم اما باور کن بیشتر مردهای این دوره زمونه پاسخگویی نیازهای همسرشون نیستن چون که اونقدر مشکلات مالی و هزار کوفت و فلان بهشون فشار میاره از کله سحر میرن و شب خسته میان حتی حال ندارن لباسشونو دربیارن چه برسه به....

خودشم فقط که رفع نیاز نیست اون برنامه خودش یه مهارته که الان هم بیشتر خانم ها و هم آقایون اصلا به مهارت بودنش توجه نمیکنن 

ولی در کل حرفتو درک میکنم و میپذیرم سخته مخصوصا برای افراد گرم مزاج مثل خودم

چند سالگی ببین همه یکی نیستن  من مجردم بدون خجالتم میگم من نیاز هایی دارم ولی بخاطر اینکه دلم ...

عزيز شما متوجه حرف من نشدى من دارم ميگم ادم وقتى مزه يه چيزى بره زير زبونش كنترلش بسيار سخت وغيرممكنه...تجربه نكردى متوجه حرف من نميشى...بدن يك زن بطور كاملا غريزى و غيرارادى رابطه ميطلبه اما دختر مجرد تا به رابطه فكر نكنه يا فيلم و مطلب مورد دار نبينه بدنش خود به خود رابطه نميطلبه.....زن كه باشى مرد كنارته خيلى عذرميخوام اگر بوسه اى از گردنت بكنه زن دلش ميره ولى مجرد كه كسى نيست كنارش.....زن گرگ بارون ديدس...بدن دختر وزن با هم فرق داره....من الان به شما ميگم فلان ابميوه از جنگل هاى آمازون خوردم محشر بود شما هوست نميكنه دلت نميخواد چون نخورديش فقط تعريفشواز من شنيدى ولى من چون اون ابميوه رو خوردم تا اخر عمرم دوست دارم دوباره بخورمش تو ذهنم مونده....اوكى؟

خب عزیزم من هم گفتم با شوهرش صحبت کنه اگر جواب نداد پیش مشاور برون اگر جواب نداد دادگاه اونا مجبور ب ...

خب عزيز بنظرت شوهرى كه بخاطر رابطه بكشيش دادگاه ديگه راضى ميشه باهات زندگى كنه؟؟؟ والا من جاى اون شوهر باشم ميگم تو رو بخير ما رو بسلامت برو به نياز جنسيت برس