2777
2789
عنوان

یه سوال خانومانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 95 پست
یه یز میگم ببخش ولی خیلی ببخش کلا مجرد با متاهل خیلی فرق میکنه برای متاهل ها کنترل احساسات خیلی سختت ...

بهر حال نیاز های انسان ها یکی هست دیگه .بازم متاهل دیر به دیر هم میشه یا امید داره الان که خیلی از مجردها دیگه نمی تونن ازدواج کنن .همه شون هم اهل .....نیستن که خویشتن داری میکنن.ربطی نداره فرمایش شما.چون ممکنه یه مجرد خودش نیازش بیشتر باشه .تا متاهل و گرم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه مجرد پس چی کار میکنن

دقیقا 

سوال منم هس میگن خودارضایی گناه کبیرس و در ضمن عوارض بدی هم داره برا بدن 

زنا هم گناه کبیرس 

ازدواج هم فعلا قسمت نشده 

پس مجردا چ غلطی کنن 

که هم گناه نباشه هم نیازی که خوده خدا تو بدن ادما گذاشته برطرف بشه 

برامن واقعا ی سواله مهمه !!!؟؟؟؟؟؟؟

ی سوال پیش اومد  زن میتونه از شوهرش برای عدم تمکین شکایت کنه

بله از نظرقانونی می تونه شکایت کنه قاضی بهش مهلت میده که نیاز اونا برطرف کنه واگر برطرف نکرد جز مصداق عسروحرج میشه وخانم با گرفتن مهریه کامل حق طلاق داره.

یه یز میگم ببخش ولی خیلی ببخش کلا مجرد با متاهل خیلی فرق میکنه برای متاهل ها کنترل احساسات خیلی سختت ...

آخ كه گل گفتى 

بخدا من تا نامزد نكردم روحم خبر نداشت قضيه چيه تازه ٥ سال بعد ازدواج فهميدم ارگاسم شدن چه حسيه😑

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

وای اصلا از فکر اون پسر ۱۴ ساله  تو لایو با اون عفریته نمیتونم بیرون بیام خدایا خودت مواظب بچه هامون خصوصا پسرامون باش.پسرم ۱۰ ساله شه خیلی نگرانشم.

دختره احمق میگه خیلی ناراحت شدم عذاب وجدان گرفتم انگار تازه فهمیده چه بلایی سر جونا ی مملکت که دیگه الانم شدن نوجون میاره.

بهر حال نیاز های انسان ها یکی هست دیگه .بازم متاهل دیر به دیر هم میشه یا امید داره الان که خیلی از م ...

منظورم اینه ببین شما الان گرسنه ای و غذا هم جلوته و حلالت هم هست اما نتونی بخوری خیلی فرق داره که گرسنه باشی و دسترسی به غذا هم نداشته باشی 

من خودم یه همچین مشکلی دارم و خیلی درک میکنم ایشون رو چون در زمان مجردی هم همینطوری بودم اما خب اون موقع با خودم میگفتم چاره ای جز صبوری ندارم ولی الان آدم اعصابش به هم میریزه ....

منظورم اینه ببین شما الان گرسنه ای و غذا هم جلوته و حلالت هم هست اما نتونی بخوری خیلی فرق داره که گر ...

بله ولی فردی که گرسنه باشه و غذا هم جلوش نباشه. بهر حال گرسنه هست و نیاز داره