2777
2789
عنوان

یه سوال خانومانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 95 پست
خب عزيز بنظرت شوهرى كه بخاطر رابطه بكشيش دادگاه ديگه راضى ميشه باهات زندگى كنه؟؟؟ والا واسه من باشه ...

والا هرکسی نظری داره برای من قابل تحمل نیست شایدخیلی ها با ان کنار بیان.

چند سالگی ببین همه یکی نیستن  من مجردم بدون خجالتم میگم من نیاز هایی دارم ولی بخاطر اینکه دلم ...

آفرین من خودمم یه همچین دورانی رو گذروندم به سختی ولی گذشته ان شاء الله که به آرزوهاتون برسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از تجربیات خوب همگی💜

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم
بی فایدس

اگه بی فایده هستش یعنی طرف سرد یا باید برید پیش مشاوره درمان کنه خوب شده که الحمدالله نشدم که دیگه راهی نیست فقط طلاق البته اگه سرد باشه وگرنه شاید با شما اینطوریه اگه سرد باشه صد در صد حق رو به شما میدن من خودم مجردم یه چند متن و کلیپ در این رابطه دیدم و شنیدم جواب مشاوره ها برای سردی  طلاق ...مگه اینکه بخواهی خودتو قربانی کنی و تو این زندگی بمونی 

چندساله ازدواج کردید؟ چندسالتونه ؟میگی بحرفت گوش نمیده واسه چی ازدواج کرده اخه درد این مردا چیه تا مجردا تو خیابون با چشماشون همه رو دارن میخورن بعد ازدواج چرا مثل دیوار میشن البته شما تنها نیست خیلی از دوستام شنیدم طرفشون مثل یخ...باید خودت بگردی ببینی مشکل از کجاست. حتی با ایمان و بی ایمان هم فرقی نداره ها 

مگه مجردا نیازشون میخوابه 

نه نمیخوابه عزیزم ولی به اندازه یه ادم متاهل شعله نمیکشه تو وجودش 

بله مجردها هم میل جنسی دارن 

ولی زن متاهل چون یه مدت مرتب رابطه داشته و اینکه هرشب داره کنار یه مرد میخوابه نیازش بیتر دیده میشه بیشتر احساس نیاز میکنه

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.