2777
2789
عنوان

یه سوال خانومانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 95 پست

وظیفه همسرته خب ، خودارضایی چیه هزار و یک جور اسیب جسمی و روحی به دنبال داره و کار گناه و ناپسندی هست

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
به شوهرش بگه خب

گوش نمیده

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفه همسرته خب ، خودارضایی چیه هزار و یک جور اسیب جسمی و روحی به دنبال داره و کار گناه و ناپسندی هس ...

گوش نمیکنه براش مهم نیست

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم
خب چرا نمیخواد!

نمیدونم

عزیزم چرا آخه؟

دلیلش چیه خب؟

رفعش کن دلیلش رو

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
خب شوهره نمیخاد

بیخود کرده 😐

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
عزیزم چرا آخه؟ دلیلش چیه خب؟ رفعش کن دلیلش رو

سرده

ببین تو میتونی بری کنار شوهرت و ازش بخوایی هر چند خودش نمیخواد تو میتونی خودت رو تطمیع کنی و چون کنا ...

خوب  چقدر خودم کوچیک کنم؟؟