2777
2789

نمیدونم چرا حس‌ خوبی ندارم میخوام از پدر مادرم جدا بشم نمیدونم وابستگیه یا چی 

سه سال عقد بودم 

یه خونه نقلی گرفتیم 

شوهرم خوبه فقط عصبی میشه خیلی خطرناک میشه 

دیشب تازه 4 روزه اومدیم سر خونه دعوای شدید کردیم 

نمیدونم چیکار کنم واسه اخلاقا اینه نمیتونم باشم یا وابستگی خودمه 

کارشناسی ارشد روانشناسی 💎

عزیزم ان شاالله ک خوشبخت میشی

تو این س سال تو خونه خودتون با مامان بابات مشکلی پیدا نکردی ؟مثلا گیر و اینا بهت نمیدادن؟

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوایل ازدواج این ترس دوری از پدر و مادر عادیه

معمولا هم اکثرا دعوا ها یکسال اول زندگیه بعدش قلقش دستت میاد میدونی چجوری رفتار کنی که کمتر دچار مشکل بشید

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
عزیزم ان شاالله ک خوشبخت میشی تو این س سال تو خونه خودتون با مامان بابات مشکلی پیدا نکردی ؟مثلا گیر ...

چرا خیلی 

فقط از لحاظ حجاب اینا 

اوایل ازدواج این ترس دوری از پدر و مادر عادیه معمولا هم اکثرا دعوا ها یکسال اول زندگیه بعدش قلقش دس ...

واقعا ؟؟؟؟

امیدوارم کردی خیر ببینی ایشالا 

الان باید تو ماتحتت عروسی باشه خونه نقلی جدا از پدرمادرا گرفتین مستقل بودن یه نعمت و ثروت بزرگه با ...

نمیدونم چرا یهو دلهره گرفتم انقد 

واقعا ؟؟؟؟ امیدوارم کردی خیر ببینی ایشالا 

آره عزیزم واسه منم اینجوری بود همسر منم زود از کوره در میره ولی من تقریبا بعد از یکسال و نیم هفتاد درصد تونستم کنترلش کنم مامانم اوایل ازدواجم گفت تو زندگیت یه چشمتو ببند یه چشمتو باز بزار یعنی از یه سری چیزای قابل حل شدن گذشت کن

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁