سلام من بچه بودم مادرم فوت شد بابام بعد از ۶ سال دوباره ازدواج کرد ولی اون خانم خیلی به بابام وفادار نبود و پدرم ضربه ی بدی خورد و طلاق گرفتن الان دو سال میگذره و پدرم خیلی تنهاست منم تک فرزندم و یه عمه مجرد دارم از اول پیش اون بودم و الانم پیش اونم اخه بابام شغلش جوریه که همیشه خونه نیست نمیتونم تنها خونه باشم اصلا بابامم باشه یه دختر تنهایی نمیتونه با باباش باشه سر یه سری چیزا معذبه الان سوالم اینه چجوری راضیش کنم ازدواج کنه؟؟؟ خیلی تنهاست افسردگی گرفته با همه اعضای خانواده قهره فقط با من حرف میزنه الان پسفردا شب یلداست اون بیچاره خونه تنهاست غصه میخوره چن وقت دگ عیده تنهاست یکیو واسش در نظر دارم ۴۳ سالشه ولی مجرده تا حالا ازدواج نکرد بابام میگه اون دختره هزارتا ارزو داره بدرد منکه ۲ بار ازدواج نامناسب داشتم نمیخوره تورو خدا بگین چیکار کنم ۲۲ سالمه مردم از فکر و خیال
تعداد رای : 41
نظرسنجی
دختر مجرد
8
19%
زن مطلقه
33
80%
لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم
برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادر شوهر من تابلوه که شوهر میخواد سه سال پدر شوهرم فوت کرده.هی با اینکه دو تا دختر مجرد تو خونه داره ب شوهر من میگه بیا بریم پیاده روی و گردش و .... بیاد اینو بگیره.