2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

وای نوشین خوبی 🥰ببخشید استارتر ایشون خیلی وقت بود ندیده بودم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نميدونم خواهرم گف🙁

نه تعطیل نیست ولی فردا کسبه باید ۶ ببندن و منع تردد از ۸ شبه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
وای نوشین خوبی 🥰ببخشید استارتر ایشون خیلی وقت بود ندیده بودم

سلام عزیزم فدات بشم خوبم 

گل پسری چطوره 

کم میام سایت 

ولی هر دفعه عکس پسرتو می بینم قربونت صدقه ی موهای فرفریش میرم در آخر هم خدا یه پسر بهم داد که مثل پسرت موهاش فرفریه 😁

خودت چطوری 

خیلی وقته هیچکدوم از قدیمی ها رو نمی بینم 

یادش بخیر چه روزهایی اینجا داشتیم 

یادته تو تاپیک مامان علیرضا درد و دل میکردیم چند وقت پیش تاپیکشو خوندم خیلی ناراحت شدم ازش خبر نداری 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
سلام عزیزم فدات بشم خوبم  گل پسری چطوره  کم میام سایت  ولی هر دفعه عکس پسرتو می بی ...

سلام عزیزم اخی قدم پسرت مبارک باشه گلم منم مثل قبل نمیام نه ازش خبری ندارم امیدوارم حالش خوب باشه ❤❤❤❤❤❤

سلام عزیزم اخی قدم پسرت مبارک باشه گلم منم مثل قبل نمیام نه ازش خبری ندارم امیدوارم حالش خوب باشه ❤❤ ...

ممنون گلم😘

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
ممنون گلم😘

❤❤❤❤❤❤❤❤