2777
2789

شوهرم خستمم کرده

چه خاکی تو سرم بریزم شوهرم عصبیه بخاطر خانوادش کتکم میزنه

نمیدونم بیماری دو قطبی چطوریه ولی من فکر میکنم دوقطبیه حالش خوبه اما یه دفعه عصبی میشه میریم تو خیابون شلوغ باشه یهو قاطی میکنه بارون بیاد تو خیابون با من دعوا میکنه

ازش میترسم عصبی میشه منو خفه میکنه راه نفسمو میگیره اما وقتی حالش خوب باشه مهربون میشه همون وسط مهربونیش کافیه بچم یه شیطونی کنه یهو عصبی میشه با من دعوا میکنه

دخترم میخوره زمین میگه تقصیر توعه. دخترم تو خواب گریه میکنه میگه مقصر تویی که الان اینطوری میکنه اصلا هیچ جا منو نمیبره تو ۴ سال ازدواج چند بار گفتم دلم میگیره لااقل یه پارک منو ببر میگه اون خونه بابات بود. دیروز کلی التماسش کردم رفتیم تو حیاط حرم شاه عبدالعظیم اونم وقتی برگشتیم جلو مادرش اینا چون فکر کرده من وسیلشو گم کردم جلو آبجی و پدر و مادرش باهام دعوا کرد. بخدا دیوونم کرده

احساس میکنم افسرده شدم. هر شب وقتی بچه و شوهرم خوابن گریه میکنم. مامانم و بابام رو طلاق حساسن هر بار گفتم اذیتم میکنه میگن هر چی گفت هیچی نگو هرکاری کرد ساکت باش میگن تقصیر توعه که بهش پیله میکنی نمیزارن طلاق بگیرم با اونام حرف میزنم باهام دعوا میکنن

عزیزم با مادرش اینا هم همینجور رفتار میکنه یا جلو اونا خودشو‌کنترل میکنه؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه تو بر دار بورو از این زندگی

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم

😥😦 فقط میتونم بگم خدا صبر بده بهت 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
بگو دیگه تحملت تموم شده  یه چند روزی با دخترت برو خونه بابات قهر شاید چش شوهرت ترسید ادم شد

قبول نمیکنن

بابام میگه اومدی دیگه حق نداری برگردی خب اینش مهم نیس

اما اونام کلی سرزنشم میکنن که تقصیر توعه و جوابشو نده و سکوت کن بعدشم میگن بچتو نبایید بیاری

خودت صاحب اختیاری

اول سعی کن کمک کنی شوهرتون تغییر کنه 

اگه نمی خواد تغییر کنه سعی کن یه جوری رفتار کنی که تو رو اذیت نکنه 

اگه این هم نشد و خودت هم نمی خواهی همین مدلی زندگی کنی 

بی خیال همه چی شو و برو خونه بابات و جدا شو 

خودت صاحب اختیاری اول سعی کن کمک کنی شوهرتون تغییر کنه  اگه نمی خواد تغییر کنه سعی کن یه جوری ...

بدبختی اینه اصلا قبول نداره تند و عصبیه قبول نداره داره خون منو تو شیشه میکنه اصلا میگه مشکل از توعه

قبول نمیکنن بابام میگه اومدی دیگه حق نداری برگردی خب اینش مهم نیس اما اونام کلی سرزنشم میکنن که تق ...

ینی چی بگو من بدون بچم نمیتونم 

یوکیلی بگیر اونام بگو وکیلت باهاشون صحبت کنه ک قانع بشن اخه اینطوری ک نمیشه شوهرت زندگیو زهرمارت کرده تا کی میخای تحمل کنی فک کردی همینقد جوون میمونی

بگو دیگه تحملت تموم شده  یه چند روزی با دخترت برو خونه بابات قهر شاید چش شوهرت ترسید ادم شد

شوهرم جلو روی بابام گفت زدمش بازم میزنم و خوب کاری کردم قهر برم نمیزاره بچه رو ببرم

ینی چی بگو من بدون بچم نمیتونم  یوکیلی بگیر اونام بگو وکیلت باهاشون صحبت کنه ک قانع بشن اخه ای ...

شوهر سر بچه به پدرمادرمم گیر داده مهمونی میومد خونه مامانم بعدش دعوا میکرد که چرا بچه رفت حیاط چرا داداشت که ۹ سالشه در اتاقو باز کرد اونام میترسن میگن بچه رو قلول کنیم یه ناخنش بشکنه شوهرت بی آبروعه