2777
2789
عنوان

تو رو خدا راهنماییم کنید چه خاکی تو سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 21 پست
شوهرم جلو روی بابام گفت زدمش بازم میزنم و خوب کاری کردم قهر برم نمیزاره بچه رو ببرم

غلط کرد مرتیکه بی چشم وآبرو 

مگه الکیه ک بچه نده بهت شکایت کن بچه تا ۷سال پیشتوعه عزیزم 

گفتم ک جمع کن برو یوکیل خوبیم بگیر تا آدمشه مرتیکه دیوانه

شوهر سر بچه به پدرمادرمم گیر داده مهمونی میومد خونه مامانم بعدش دعوا میکرد که چرا بچه رفت حیاط چرا د ...

دیگه وقتی تصمیم قطعیتو بگیری هیشکی نمیترسه 

الکی ک نیس اون بچه توام هس 

مگه از قصد میوفته اخه بچه اینا تمام علائم اینه باخودشم مشکل دارع شوهرت روانش خرابه تمام اینارو مو ب مو بوکیل بگو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرد مرتیکه بی چشم وآبرو  مگه الکیه ک بچه نده بهت شکایت کن بچه تا ۷سال پیشتوعه عزیزم  ...

واگذارش کردم به خدا 

ایشالا بمیره منم راحت شم

گفتم که دنبال بهونست و پدرمادرمم میترسن بچمو قبول کنن

امروز خواستم برم دیگه جداشم بچمو نداد مادرشم سرطان داره خواهرشم اعصاب نداره و باباشم سنش بالاس اونوقت بچمو کی نگهداری کنه 

بخدا بخاطر این بچه دارم میسوزم

دیگه وقتی تصمیم قطعیتو بگیری هیشکی نمیترسه  الکی ک نیس اون بچه توام هس  مگه از قصد میوفت ...

دلم واسه آینده این بچه میسوزه اگه برم پدرمادرم قبول نمیکنن شوهرم روانیه و عصبی خانوادشم که خودشون گرفتار

هر چی میگم بریم مشاوره نمیاد 

اصلا قبول نداره منگل

دلم واسه آینده این بچه میسوزه اگه برم پدرمادرم قبول نمیکنن شوهرم روانیه و عصبی خانوادشم که خودشون گر ...

اخه پدرومادرت چرا شدن داغتر از آش والا حالا بگو بچمم قبول کنید چی میشه 

خودت نمیتونی خونه مستقل بگیری ؟؟ 

مهرت چقده ؟ میتونه مرتیکه روانی بهت بده؟

اخه پدرومادرت چرا شدن داغتر از آش والا حالا بگو بچمم قبول کنید چی میشه  خودت نمیتونی خونه مستق ...

اونا از شوهرم میترسن امانت یعنی  دخترمو  قبول کنن

خودم ۲۶ سالمه نمیتونم خونه تنها بگیرم

مهرم ۳۱۳ تاس ولی نداره بده نهایت هر ۸ ماهی یه سکه