2777
2789

دیروز رفته بودم آرایشگاه زنه آرایشگره خیلی از یه دعا نویس تعریف میکرد خودشم نتیجه گرفته بود گفت کرمانشاهه واسمش خانوم محمدی هست لطفا هرکی میشناسه بهم بگه ببینم راسته

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشنیدم تاحالا البته ازنظرم دعانویسا همشون کلاهبردارن ادم عاقل پیش اینا نمیره

خانومه زندگیش داغون بود قسم میخورد میگفت پیش این خوب شده شوهرم

تو کرمانشاه فقط سید فریدون خیلی ازش تعریف میکنن ولی چون شیطان پرسته اگه بری پیشش کافر میشی

نه این خانوم میگفت اسمش خانوم محمدیه وکارش حرف نداره دعاهی بد هم انجام نمیده 

خانومه زندگیش داغون بود قسم میخورد میگفت پیش این خوب شده شوهرم

چرا ما کوردا اینقدر پی این چیزا هستیم.عزیزم زندگیتونو خودتون میتونین درست کنین و در نهایت ائمه رو واسطه قرار بدین بین خودتون و خداوند بزرگ ک  به زندگیتون نظر خیر کنه

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
نه این خانوم میگفت اسمش خانوم محمدیه وکارش حرف نداره دعاهی بد هم انجام نمیده 

نمیدونم تا جایی ک من میدونم ی خانم دعا نویس هست کامیاران ک میگن خیلی کارش خوبه اسمشو یادم نیس چون تو حرفای زنونه شنیدم .دعا میخوای چکار؟

چرا ما کوردا اینقدر پی این چیزا هستیم.عزیزم زندگیتونو خودتون میتونین درست کنین و در نهایت ائمه رو وا ...

آدم وقتی مجبور باشه زنگیش رو هوا باشه به همه چی چنگ میندازه خدا زنو مردای هرزرو ازرو زمین برداره 

نمیدونم تا جایی ک من میدونم ی خانم دعا نویس هست کامیاران ک میگن خیلی کارش خوبه اسمشو یادم نیس چون تو ...

زندگیم داغونه میخام پای یکیو از زندگیم ببرم

آدم وقتی مجبور باشه زنگیش رو هوا باشه به همه چی چنگ میندازه خدا زنو مردای هرزرو ازرو زمین برداره&nbs ...

خودت برای زندگیت بجنگ این چیزا اگرم تاثیر مثبت بزارن بعدا یه جای دیگه زندگیتون رو خراب میکنن.دعا و این چیزا تاثیرات منفیش بیشتره

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
خودت برای زندگیت بجنگ این چیزا اگرم تاثیر مثبت بزارن بعدا یه جای دیگه زندگیتون رو خراب میکنن.دعا و ا ...

من دوساله دارم میجنگم زنه شوهرمو کاری کزده ۵ماهه باهم فقط مثل هم خونه زندگی میکنیم