2777
2789
عنوان

شنیدن صدای قلب جنین هفته ۸

2850 بازدید | 42 پست

دوستان من پنج هفته و شش روزه بودم سونو شکمی ساک رو نشون داد ولی جنین رو نشون نداد،دو هفته دیگه باید برم سونو هم جنین و هم صدای قلبشو میتونم بشنوم؟استرس گرفتم

مبارکه عزیزم ایشالله خوش قدم باشه آره دو هفته دیگه معلوم میشه 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

من ۵هفته فقط ساک دیده شد ۷هفته صدای قلبشو شنیدم ۱۲هفته هم خودشو دیدم قربونش برم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ۸هفته برو قلبشو ببین ..جنین بخاطر ریز بودن قابل تشخیص نیس گاهی ولی ۸هفته خودشو نشون میده

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اولین بارداریمه همش استرس میگیرم😐

چرا استرس خدا رو شکر کن لذت ببر 

بدون خیلیا هستن که آرزوشون اینه باردار شن یکی مثل من 🥺😢

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
یعنی هفت هفته فقط صدای قلبشو میتونم بشنوم؟خود جنین دیده نمیشه؟

نمیدونم عزیزم من انقد اب خورده بودم که هر لحظه امکان داشت اونجارو اب برداره به زور صدای قلبشو شنیدیم انقد بهم خندید دکتره که نگو . یادت باشه زیاد اب نخور همین که حس کردی مثانت پره خوبه من تا جا داشتم اب خورده بودم دوبار رفتم توالت خالی کردم نصفه نصفه باز داشتم میترکیدم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بله ۸هفته برو قلبشو ببین ..جنین بخاطر ریز بودن قابل تشخیص نیس گاهی ولی ۸هفته خودشو نشون میده

اون روزی که سونو دارم میشه هفت هفته و پنج روزم،اون‌موقع نشون میده خودشو؟

اولین بارداریمه همش استرس میگیرم😐

منم مث توام ۵ هفته رفتم توی سالک بارداری خالی بود و جنین نبود قرار شده دو سه هفته دیگ برم 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چرا استرس خدا رو شکر کن لذت ببر  بدون خیلیا هستن که آرزوشون اینه باردار شن یکی مثل من 🥺😢

الهی عزیزدلم من اون ماه باردار شدم سقط کردم کاش اون مال شما بود

اون روزی که سونو دارم میشه هفت هفته و پنج روزم،اون‌موقع نشون میده خودشو؟

اره نشون میده ..من ۷ هفته و ۳ روز رفتم دیدم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤