2777
2789

عزیزم خیلی اشتباهه که برای چیزای بی ارزش قهر بری واقعا مردا از این موضوع غرورشون شکسته میشه پیش خانواده همسرشون حالا بگو بیاد دنبالت برید بیرون مثلا حرف بزنید بعد با این بهونه بردین دوتایی خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی اشتباهه که برای چیزای بی ارزش قهر بری واقعا مردا از این موضوع غرورشون شکسته میشه پیش خانو ...

خودمم میدونم. عصبانی بودم آخرش هم پشیمون شدم ک  قهر کنم. ولی چون چمدونم رو بسته بودم خانواده مادرشوهر هم اومده بودن گفتم ضایع هس ک بگم نمیرم

خیلی گنگ حرف میزنی عزیزم بگو علت قهرت چی بوده ما که نمیدونیم چی شده نه میشه حدس زد و نه میشه قضاوت ک ...

آخه می دونی الان مسئله اینکه چرا قهر کردم و چکار باید بکنم حل شده کلا .فقط می خواستم بدونم چطور برم ک ضایع نشم

عزیزم خیلی اشتباهه که برای چیزای بی ارزش قهر بری واقعا مردا از این موضوع غرورشون شکسته میشه پیش خانو ...

بنظرم این پیشنهاد خوبی باشه. برم پیام بدم ببینم چ میگه. مرسی از راهنماییاتون.

آخه می دونی الان مسئله اینکه چرا قهر کردم و چکار باید بکنم حل شده کلا .فقط می خواستم بدونم چطور برم ...

اولا خیلیا واسه مسائل جدی زندگیشونم قهر نمیکنن بعد شما میگی برای مسئله ی پیش پا افتاده... من قبلا هم گفته بودم که وقتی زن و شوهر باهم قهر میکنن یکی اینکه تحت هیچ شرایطی خونه رو ترک نکنن و دوم اینکه رخت خوابشون رو ترک نکنن.

با نرک کردن اینا یعنی جای خودتو داری خالی میکنی باید وایستی قوی و محکم 

خصوصا شما مگی پیش پا افتاده...

حالا به نظرم خودت برو دیگه اون اومده دنبالت

اولا خیلیا واسه مسائل جدی زندگیشونم قهر نمیکنن بعد شما میگی برای مسئله ی پیش پا افتاده... من قبلا هم ...

دوستون درد نکنه.اره خودمم ب این نتیجه رسیدم ک نباید ب این راحتی از خونه میزدم بیرون.

بهش گفتم بیا حرف دارم حرف بزنم.گفت ک وقت خوبی نیس الان هر دونفر می خوایم رو موضعمون پافشاری کنیم دعوا پیش میاد. گفتم ک بحث موضع نیس جو سنگین هس سخته بیام گفت ک نیاز نیس وقتی اومدی حرف بزنی.گفتم ک نمی تونم با کسی رو ب رو بشم.اخه با خانواده شوهرم کنار هم هستیم.گفت ک شب بیا ک کسی نبینتت