2777
2789
عنوان

چرا ما لنگ در هواییگ😑

203 بازدید | 15 پست

مدیر مدرسه مون گفته امتحانات حضوری برگزار میشه!

ولی بچه های گپ میگن مجازیه! 

تو گوگل زدم میگه تصمیم قطعی گرفته نشده😐

حالا من چه غلطی کنم هیچی بلد نیسم همین مجازی امتحان میدادم با کلی تقلب میشدم 19 دیه حضوری رو خدا به خیر کنه🤕🤕

حالا شما میدونین مجازیه یا حضوری!؟

کلاس چندومی

اییی منم همینطوریم تازه کتابامم تا الان سفیده 

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس چندومی اییی منم همینطوریم تازه کتابامم تا الان سفیده 

هفتم☹️🥀

البته میخوام هشتم رو جهشی بخونم😎🤣🤣🤣کسی نی بگه تو درسالی همین امسال خودتو یاد بگیر بعد به فکر جهشی خوندن باش😂

هفتم☹️🥀 البته میخوام هشتم رو جهشی بخونم😎🤣🤣🤣کسی نی بگه تو درسالی همین امسال خودتو یاد بگیر بعد ...

😂😂😂

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

حالا من این امتحانا رو میرینم بعد ننه بابام میکشنم☹️💔💔💔💔

میگما نظرتون چیه رو برگه تقلبی بنویسم خب بگذارم تو پوشه پوشه رو هم به عنوان زیر دستی ببرم🤣🤣🤣🤣

ولی خب کی حوصله داره تقلب بنویسه🤕

ششمی ها و سوم دبیرستان و کلاس های اول و دوم دبستان گفتن ک حضوریه 

سوم دبیرستان منظورت نهمی هاست ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
فکر کنم اره من نظام قدیم درس خوندم😂😂😂

بدبخت شدم پسرمنم زیاد اهل درس خوندن نیست 😂😭😭😭😭

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
بجای تقلب بشین درس بخون که اگه حضوری بود ب مشکل برنخوری. 

خب مثلا درسایی مثل مطالعات رو میشه مجازی ی کاری کرد ریاضی و بعضی زبان رو حضوری با هزار بد بختی یاد میگرفتم حالا چطو یاد بگیرم دبیرا هر فصل رو توی یک روز درس میدن! آخه مگه میشه ی فصل رو یک روزه یاد گرفت تو حضوری سه ساعت ی صفحه رو درس میدادن☹️

خب مثلا درسایی مثل مطالعات رو میشه مجازی ی کاری کرد ریاضی و بعضی زبان رو حضوری با هزار بد بختی یاد م ...

درسته یه ضعفایی هس ولی میتونی کلی کلیپ آموزشی دانلود کنی ببینی یادبگیری.اونوقت مطمئن باش بری مدرسه ب مشکل برنمیخوری..پسرمن بامعلمش نمیتونه ریاضی یادبگیره.مجبورم کلیپای متفاوت از چن نوع معلم باروشای مختلف دانلود کنم گاهی ازیکی متوجه میشه گاهی نه گاهی ازاون یکی معلم.واسه همین سعی میکنم از چن معلم بگیرم. شماهم میتونی.ماشاالله کلی هم برنامه هس ک الان دسترسی بهش اسون شده الخصوص بخاطرهمین مجازیا کلی نشرشده😉موفق باشی☺

درسته یه ضعفایی هس ولی میتونی کلی کلیپ آموزشی دانلود کنی ببینی یادبگیری.اونوقت مطمئن باش بری مدرسه ب ...

مشکله بزرگه من اینکه از چند تا معلم میخوام یاد بگیرم روش هاشون فرق داره اونا رو قاطی میکنم😑💔

ولی خب بازم باشه سعی میکنم بتمرگم مث بچه آدم درس بخونم😁

مشکله بزرگه من اینکه از چند تا معلم میخوام یاد بگیرم روش هاشون فرق داره اونا رو قاطی میکنم😑💔 و ...

میدونم واست سخته ولی اینو میدونم اگه تلاش کنی حتما میتووونی چون باهوشی😉بازم موفق باشی😄🌹