2777
2789
عنوان

شما خاله زنکایی که اسم خووشونو گذاشتن بلاگر رو دنبال میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 38 پست
عزیزم جمله ی:ما بلاگریم ! که باعث جذب مخاطب این افراد نشده! این ادما اومدن یه پیج زدن برای روزمرگی ...

برای مردم شدن الهه پرستیدنی😑همین خانوم و اقای ام برای هر استوری ۷ میلیون میگیره از کساییکه با زحمت پیج فروشگاهی زدن و کار هنری انجام میدن... حق الناس حالیشون نیست که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مردم شدن الهه پرستیدنی😑همین خانوم و اقای ام برای هر استوری ۷ میلیون میگیره از کساییکه ...

عزیزم این دیگه مشکل مردمِ

اره منم واقعا یه وقتایی هضم کامنتا سخته

چنااااااان عشقی بهشون میدن که ادم میمونه خب چرا😄

ولی این تقصیره اون حالامثلا بلاگر نیست که مردم اینطورین که

یااونی که دوسشداره ،داره دیگه😐

پولشون هم حق الناس نیست

بارضایت میدنُ چندبرابرشُ به دست میارن

کسی مجبورشون نکرده که 😶

عزیزم این دیگه مشکل مردمِ اره منم واقعا یه وقتایی هضم کامنتا سخته چنااااااان عشقی بهشون میدن که اد ...

این خانون و اقای ام فالوور فیک نمیزنه...اما بقیه بلاگرا همینجوری پول تبلیغات میگیرن و چون پیجاشون بازدهی نداره برای پیجی ک تبلیغشو گرفتن فالوور فیک میزنن... این یعنی حق الناس.

من که یه نفرشونم دنبال نمیکنم چندسال ندا یاسی رو دنبال میکردم که اونم سایت زد آنفالوش کردم

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️