2777
2789
عنوان

شما خاله زنکایی که اسم خووشونو گذاشتن بلاگر رو دنبال میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 38 پست
من دنبال میکنم فقط برای سرگرمی ،وگرنه ازشون تقلیدنمیکنم یا مثل اونا اهل بریزبپاش نیستم

اخه خواهر من از دنبال کردن شما اون بی هنرا دارن پول مفت درمیارن و ادای ادمای خوب رو در میارن... خیلیاشون ذره لی شخصیت ندارن در واقعیت.

الهام حسینی وفالوندارم

ولی خیلی دوسشدارم

بانظرتون هم موافق نیستم

والا فقط توایرانِ که مردم از بلاگرا توقع تولید محتوای فلان وفلان دارن!

بلاگر شخص خاصی نیست

بلاگر یه ادمِ مثل بقیه که اومده تواینستا وبقیه بنابر سلیقه دوسش داشتن

یاعلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یه نفر بود اصن اسم نمیبرم فک کرده بود خداس 

ی استوری گذاشت من ریپلای کردم و کلی تعریف ک شما چقد خوبی چقد انرژی میگیرم ازت 

کثافت حتی ج نداد حتی ی استیکر 

منم دایرکت دادم خاک تو سرت فک کردی کی هستی حالا خوبه سلبریتی نیستی انقد خودتو میگیری 

هر چی از دهنم در اومد گفتم اخرم آنفالو کردم خخخ

دلم تنگه پرتقال من ...🍊🍊
میبینی از وقتی اینستا اومده چقدر تجمل گرا شدیم؟ دیگه با یه شاخه گل خوشحال نمیشیم توقع کادوهای لوکس ا ...

دقیقا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خودم نمونه ی بارز همین ادمیم ک میگی😐

برای هم خوب بخواهیم،همین کار کوچیک از یاد رفته...♥️
اصلا بلاگرا رو دنبال نمیکنم مخصوصا متنفرم از اونایی ک از زندگیه روزمره شون استوری و پست میذارن انگار ...

واقعا زدی به هدف ... اخه یه بیوتی بلاگر مثل صدف بیوتی رو حق دارن دنبال کنن اما کساییکه با قوری صورتی اسمشون شده بلاگر چراااااا اخه

واقعا زدی به هدف ... اخه یه بیوتی بلاگر مثل صدف بیوتی رو حق دارن دنبال کنن اما کساییکه با قوری صورتی ...

چرا مگه صدف چه کار خاصی انجام داده

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
وای یه نفر بود اصن اسم نمیبرم فک کرده بود خداس  ی استوری گذاشت من ریپلای کردم و کلی تعریف ک شم ...

واااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بابا بدخت ببین اون همه دایرکت شاید ندیده🤣🤣🤣

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد:در اخرین روز زندگیت روی زمین؛آن شخص که از خودت ساخته ایی،شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد....
الهام حسینی وفالوندارم ولی خیلی دوسشدارم بانظرتون هم موافق نیستم والا فقط توایرانِ که مردم ...

خب اسمش بلاگر نی، اتفاقا همه جا دنیا این افراد رو انفالو میکنن، چون ب اسم بلاگر روی کار میان

و باید بهتون بگم ک بلاگر یعنی کسی ک بلاگ میکنه از حرفه و مهارتش 

یکی مثلا مهارتش ارایشه یکی آشپزی یکی دنس 

ن شام درست کردن و چایی ریختن بعدم بگن ما بلاگریم!

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
خب اسمش بلاگر نی، اتفاقا همه جا دنیا این افراد رو انفالو میکنن، چون ب اسم بلاگر روی کار میان و باید ...

باز هم بگم آشپزی منظورم حرفه ایه ن قرمه و قیمه ک همه بلدن

اینک نشد بلاگری

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
خب اسمش بلاگر نی، اتفاقا همه جا دنیا این افراد رو انفالو میکنن، چون ب اسم بلاگر روی کار میان و باید ...

عزیزم جمله ی:ما بلاگریم !

که باعث جذب مخاطب این افراد نشده!

این ادما اومدن یه پیج زدن برای روزمرگی هاشونُ وحالا باسلیقه ی مردم ایران جور در اومده

نه اینا گناه کردن،نه مردم نفهم که دوسشون دارن

والبته که من ۱۰۰٪با اشتراک خوراکی که مایحتاج اولیه هس مخالفم

مثلا یه بلاگری هست به اسم خانم واقای اِم این بشر ۹۹٪محتواش خوراکیِ...شیرینی وباقلوا وکیک

همیشه میگه پدرم رو نماز تاکیدداره 

منم همیشه بهش میگم کاش پدرت جای نماز که حق الله رو نذاشتن این خوراکی هاکه حق الناسِ تاکیدداشت 

ولی اخیرا به خودم گفتم به توچه

فالوئراش یادارن که حمایتش میکنن یا بانداشتنشون مشکلی ندارن که نگاه میکنن دیگه.

واقعا توهین وانتقاد به خودشون و فالوئراشون جایز نیست

عزیزم جمله ی:ما بلاگریم ! که باعث جذب مخاطب این افراد نشده! این ادما اومدن یه پیج زدن برای روزمرگی ...

حرف شما درست، من حرفم اینه حرفه اینا بلاگری نیست ولی اکثرا خودشونو بلاگر میدونن من بااین مشکل دارم

چون خیلی از مردم عادی فکرمیکنن بلاگری یعنی این دگ

درصورتی ک این نیس، محتوایی در خوره شخصیت افراد واقعا درست نمیکنن اکثرا