من بی احساس نیستم اما نمیدونم چرا دلم نمیخاد بچه داشته باشم از بچه های بقیه خوشم میاد و با دیدنشون ذوق میکنم ولی وقتی به سختیاش فکر میکنم دلم بچه نمیخاد و الان تقریبا ۱۱ روزه که عقب افتاده قاعدگیم و بیبی چکمم مثبت شده ولی هنوز ازمایش اصلی رو نرفتم دلم نمیخاد به این زودی بچه بیارم...
خیلی سخته بچه داری؟؟
މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
من که آرزوش و دارم به نظرم اینطوری فک نکن بچه امید زندگیه نگو نمیخوام بزار بیاد تا زندگیت شیرین و رنگی بشه ایشالا که واقعا باردار باشی و این حس ناب و احساس کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا منم مثل توام اسی.ولی گفتی بی بی مثبت شده استرس گرفتم بخدا ی لحظه فکر کردم واسه خودمه اعصابم خورد شد.ناشکری نمیکنما ولی فعلا تو این شرایطا خیلی سخته
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
منم مثل شما بودم. به شدت از بارداری و بچه داری میترسیدم. سخت هست ولی نه اون اندازه که ازش میترسیدم. فکر کن من به این ترسویی دومی رو به فاصله کم ناخواسته باردار شدم
«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
هیکل باورزش ورژیم برمیگرده مثل قبل میشی ولی بنظرم یه دوسال بایدچشم پوشی کنی خودم دوتازایمان کردم چاقترشدم ولی خوب کمکم برمیگردم بحالت قبل نه مثل اول ولی قابل قبول
واقعا"وقتی همچین تاپیک هایی میبینم تو حکمت خدا میمونم.خیلی ها هستن که حسرت همون بی بی چک مثبت رو دارن و خیلی ها ناراحتن که باردارن.اما اینو میدونم که اگه دور از جونت چند سالی دکترها رو میچرخیدی و نسخه ها و آمپول و ویزیت و......رو تجربه میکردی وقتی میفهمیدی که بارداری سجده شکر به جا میاوردی
میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد