2777
2789
عنوان

اگه راهنماییم کنید ثواب کردید چون کسی ڕو ندارم راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 38 پست
خیلی سخته ان شالله دل تو رو الان چطوری میشکنه دوبرابرش دلش بشکنه 

آمین

فقط خدا میدونه چی کشیدم

کرشو بکن جلو خونوادش بی محلم میکرد

خونه نمیومد 

که خسته شم بزارم برم

فکرشو بکن

خواهرشوهرام میومدن میگفتن میگه دوسش ندارم

هرچه تبر زدی مرا ..خشک نشد..جوانه شد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب حموم واسه فاضلاب خوبه ،ولشون کن پس،مهریتوبگیرچوب توآستینش کن اصلابگوبرمیگردم سرزندگیم برگردپدرشوب ...

خیلیا میگن برگرد

ولی دواخورم میکنن یه شب

چون خدارو قبول ندارن

واسه بهم رسیدنشون هرکاری میکنن

آمین فقط خدا میدونه چی کشیدم کرشو بکن جلو خونوادش بی محلم میکرد خونه نمیومد  که خسته شم بزا ...

عوضی رو موندم واقعا به چه قیمتی 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
خیلیا میگن برگرد ولی دواخورم میکنن یه شب چون خدارو قبول ندارن واسه بهم رسیدنشون هرکاری میکنن

واییی مثل پدربزرگ من باورت میشه مامان بزرگ منو ول کرد گفت نمیخوامت ولی برای اون زن دومش میگفت بهشت نمیخوام ولی اونو میخوام مامان بزرگم که فوت کرد الان باورت میشه زن دومش تمام ثروتش گرفته انداختتش بیرون الان پیش ماست رو لحاف خوابیده و گریه میکنه عاجز نمیتونه راه بر وحرف بزنه امان از چوب خدا زمانی میزنتت که اونقدر عاجزی که هیچ راهی نداری محتاج آدمی میشی که زمانی حتی نگاشم نمیکردی 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

ببخشید عزیزم اطلاعات نداشتم باهات درد و دل مردم 😅😅

واییی مثل پدربزرگ من باورت میشه مامان بزرگ منو ول کرد گفت نمیخوامت ولی برای اون زن دومش میگفت بهشت ن ...

حیف که مامان بزرگت نیست ببینه خدا حقشو گرفته