2777
2789
عنوان

اگه راهنماییم کنید ثواب کردید چون کسی ڕو ندارم راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 38 پست
براش مطب زده فکرشو بکن بدبختیاش با من بود الان خوشیاش با اون خرجاش برا اون هرزه

عجب بی وجدانی هستش عوضی ان شالله خیر نبینه

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
خدا ان شالله با همون بزنتش 

ای کاش نمیرم و ببینم خدا حق خودم و دخترمو بگیره ازشون

اونقد کور شده که بچم گریه میکنه بابا آشتی کنید نمیبینه زجر کشیدناشو

هرچه تبر زدی مرا ..خشک نشد..جوانه شد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا هم عادی شده تو دادگاه هم خیلی عادی برخورد میکنن 

اره دقیقا ،ازمنم بادونفردوست بود الان دیگه باهاشون نیست ،به فامیلاش گفتم ازترسش باجفتشون کات کرد چون میدونست بیشترادامه بده بدجورترآبروشونومیرم

کارشناس مامایی

ریدم تو همچین آدمی که با اینهمه تحصیلات نمیفهمه زندگی بقیه رو جهنم نکنه ایییی خدا حق تون بگیره ان شالله 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
اره دقیقا ،ازمنم بادونفردوست بود الان دیگه باهاشون نیست ،به فامیلاش گفتم ازترسش باجفتشون کات کرد چون ...

نه اینا خیلی بی حیان دوتاشون

علنی میگردن باهم

اون عوضی تو پیج مطبش روزشو بهش تبریک میگه و براش عاشقانه میزاره و اسمشو نوشته پای پیج شخصیش

ریدم تو همچین آدمی که با اینهمه تحصیلات نمیفهمه زندگی بقیه رو جهنم نکنه ایییی خدا حق تون بگیره ان شا ...

به تحصیلات نیست واقعا

به آدمیته

بهش گفتم چطور دلت میاد زندکی یه بچه بی گناهو از هم میپاشی

میگفت تو خودت زندگیتو داغون کردی

نه اینا خیلی بی حیان دوتاشون علنی میگردن باهم اون عوضی تو پیج مطبش روزشو بهش تبریک میگه و براش عاش ...

پدروبرادرطرفوپیداکن یافامیلاشو شرف نداشتشونوببر،بگوهرزگی میکنه توزندگی من،بچمواواره کرده

به تحصیلات نیست واقعا به آدمیته بهش گفتم چطور دلت میاد زندکی یه بچه بی گناهو از هم میپاشی میگفت ت ...

بازم بهانه های الکی اینا همه چرت وپرت فقط ببین خدا چطوری میگیرتش فقط صبر کن اگه زندگیش جهنم نشد 

پدروبرادرطرفوپیداکن یافامیلاشو شرف نداشتشونوببر،بگوهرزگی میکنه توزندگی من،بچمواواره کرده

اینجور آدما نه خونواده دارن نه شرف و آبرو

خودش بچه طلاقه

[QUOTE=168968022]  بازم بهانه های الکی اینا همه چرت وپرت فقط ببین خدا چطوری میگیرتش فقط صبر کن اگه زندگیش جهن ...[/QUOTE

آمین

بخدا کم آوردم

صبرم تموم شده

نه اینا خیلی بی حیان دوتاشون علنی میگردن باهم اون عوضی تو پیج مطبش روزشو بهش تبریک میگه و براش عاش ...

اخه کی این عوضی رو فالو میکنه دلم میخواد بدونم پیج اش چیه بخدا اگه بدونم فوش بارونش میکنم تا میتونم بعدم بلاک باورت میشه من جای تو دارم حرص میخورم 

[QUOTE=168968022]  بازم بهانه های الکی اینا همه چرت وپرت فقط ببین خدا چطوری میگیرتش فقط صبر کن ...

خیلی سخته ان شالله دل تو رو الان چطوری میشکنه دوبرابرش دلش بشکنه 

اخه کی این عوضی رو فالو میکنه دلم میخواد بدونم پیج اش چیه بخدا اگه بدونم فوش بارونش میکنم تا میتونم ...

همونایی که خبر دارن تو پیجشن

کی به کیه این دنیا