2777
2789
عنوان

بچه ها يادتون ٣ هفته پيش همسر دوستم يك خانم برده خانه مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 26 پست
عزیزم بین نوشته ات یه فاصله ای، کاما یا چیزی بزار اصلن نفهمیدم چی گفتی

همسر یه خانمی بهش خیانت کرده

خانوم اقدام میکنه برای طلاق و دنبال کار میگشته

طی این پروسه با یه خانومی اشنا میشن که استاد دانشگاه هست و پولداره

این استاد خانومه رو برای پسرش میپسنده و منتظره که این خانوم طلاق بگیره، تا بتونه این خانومو برای پسرش بگیره

این چیزی که من فهمیدم🤭🤭🤭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر یه خانمی بهش خیانت کرده خانوم اقدام میکنه برای طلاق و دنبال کار میگشته طی این پروسه با یه خان ...

خودمم تقریبن همینو فهمیدم

مرسی گلم 🌹

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....
نگاه ميكنه مادر شوهر دوستم فكر ميكرد با دادن جا به پسرش لطف ميكنه خدا جاي حق نشسته شما صبوري كن

چند ساله جدا شدم و اون زندگی داره و من....

خیانت کرد ظلم کرد درحقم😔😔😔

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
معیار خوشبخت شدنش داشتن خونه ۵۰۰ میلیاردی نیست مهم اخلاق پسر خانم دکتره

من با دوستم خانه اين خانم رفتيم يك عصرانه خدمتشون بوديم باباي پسر كه بي نظير مهربان بود با ان همه ثروت وسطح بالا اصلا خودشون نميگرفتن 

اصلااااااا نمیفهمم چی میگی و جریان چیه

عزيزم من دوستم به شوهرش شك ميكنه سه هفته پيش شوهرشو دنبال ميكنه بعد ميبينه يك خانم ميبره خانه مادرش دوستم تو كوچه قلبش ميگيره براي طلاق اقدام ميكنه با يك خانواده خوب اشنا ميشه كه به شدت ثروتمند وخوب هستن 

خودمو گفتم عزیزم 

تو خوب باش با خدا معامله كن در خوب بودن جون دوستم هيچ وقت ٢٠٠ هزار تومان پس انداز نداشت هر چي كار ميكرد همه تو خانه خرج ميكرد هميشه ميگفت من با خدا معامله ميكنم خدا جواب خوبي هاشو داد

[QUOTE=168958624]ایشاا... اینبار خوشبخت شه و خاطرات تلخ گذشتشو فراموش کنه[/QUOTE من فقط متوجه شدم خ ...

عزیزم این حرف رو نزن خداوند به کسی ظلم یا بدی نمیکنه این مردم هستن که به خودشون و به دیگران ظلم و بدی میکنن