2777
2789

ی بنده خدایی هست دوتا بچه کوچیک داره  پلاکت خونش پایینه بیاین براش حمد بخونیم خواهش میکنم حالش بد شده بیمارستان بستریه

خدایا به بچه هاش رحم کن🙏😢😢😢

خانمای مهربون دوستای گلم خواهش میکنم براش دعا کنید دستشونم خالیه😢😢😢

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@رزعشق    

خوندم ان شاالله خوب میشه 🙏🏻💙💚🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

@چمنگل @لبخندنگاه @فرانک20 @طلاونقره @رهگذرپاییزی  

عزیزان لطفا دعا کنید 🙏🏻💙💚🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

@منتظره_معجزه @7869zahra @نیلوفر74  

عزیزان لطفا دعا کنید 🙏🏻💙💚🌹

@چمنگل   @لبخندنگاه   @فرانک20   @طلاونقره   @رهگذرپاییزی   &n ...

سلام عزیزم ممنون به یادم بودی❤❤

استارتر عزیزم براشون حمد خوندم صلواتم فرستادم الهی به حق مولاعلی شفا پیداکنند و دلشون شاد بشه به حق جمال پاک امام زمان(عج)🙏🙏🙏❤❤❤

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍

چشم حتما عزیزم،منم براشون حمد خوندم،ان شالله به زودی زود سلامتیشون رو بدست بیارن الهی آمین

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

سلام

چشم حتما دعاشون میکنم موقع خوندن زیارت عاشورا

خدایا به حق حضرت زینب که تولدشونه  همه ی مریضا و مریض استارتر رو شفاء بده..الهی آمین❤❤❤

براشون حمد شفاء هم میخونم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
@آناعشق     @چمنگل     @رهگذرپاییزی    

سلام

چشم عزیزم حتما حتما حتما موقع خوندن زیارت عاشورا دعاشون میکنم🙏

الان حال مریضتون چطوره؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
سلام چشم عزیزم حتما حتما حتما موقع خوندن زیارت عاشورا دعاشون میکنم🙏 الان حال مریضتون چطوره؟؟؟

ممنونم گلم اجرتون با امام حسین هیچ تغییری نکرده متاسفانه 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
ممنونم گلم اجرتون با امام حسین هیچ تغییری نکرده متاسفانه 

عزیزم الهی زودتر شفاء بگیرن..الهی آمین

بازم دعاشون میکنم🌸🌸🌸