2777
2789
شما اقایی؟؟؟واقعا این چیزا رو مردا جواب میده؟رو کسی ک سرد شده باشه باهام

عزیزم من خانم هستم 😁😁😁😁

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام یه کاری کنم عشقم دلش نرم بشه نمیدونم چیکار کنمممممم

زیاد نوازشش کن

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری
عه خخخخ

😁😁😁😁

خب میشه یکم با لحن بچه گونه باهاش حرف بزنی 😁 یا اگه دیدیش بشین تو بغلش یه بوسش کن 🤭

همه این کارارو میکنممم میترسم جواب ندهههه کلی ناراحته ازم یه هفتس سرده باهام ب زور جواب زنگ و پیامامو میده

خوشاااابحالت ..والا اینم ب من میگه دوستدارم ولی ادا اطفارش نمیدونم چیه

اطوار.....

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
همه این کارارو میکنممم میترسم جواب ندهههه کلی ناراحته ازم یه هفتس سرده باهام ب زور جواب زنگ و پیامام ...

وووییی چقدر ناز داره 😂😂😂یک هفته؟؟؟چه زیاد 

میشه یه چیزی مهمونش کنی بگو بیا بیرون یه بستنی چیزی بخوریم 🤔

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)
همه این کارارو میکنممم میترسم جواب ندهههه کلی ناراحته ازم یه هفتس سرده باهام ب زور جواب زنگ و پیامام ...

خوب باید ببینی برای چی باهات سرده ازت ناراحته دبگه اونکارو تکرار نکن و ازش عذرخواهی کن.اونوقت هدیه و گل و حتی یه دوست دارم هم به دلش میشینه 

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
خوب باید ببینی برای چی باهات سرده ازت ناراحته دبگه اونکارو تکرار نکن و ازش عذرخواهی کن.اونوقت هدیه و ...

سر اینکه هروقت میرم پیشش مامانم میبنده ب زنگ ک برگرد خونه اونم ناراحته میگ تو بدرد من نمیخوری و فلان

وووییی چقدر ناز داره 😂😂😂یک هفته؟؟؟چه زیاد  میشه یه چیزی مهمونش کنی بگو بیا بیرون یه بستنی چ ...

فردا میخام برم پیشش بخاطرهمین میگم یه کاری کنم ک دلشو بدست بیارم