من ۲۸ سالمه و دلم یکی رو میخاد که خوب باشه و خوش اخلاق و مهربون و یه چند ماه همو بشناسیم و اگه خوب بود ازدواج کنیم ولی نمیدونم از کجا همچین موقعیتی پیدا کنم , جدی مردم از کجا عشق پیدا میکنن؟؟؟؟
ببین من باطرف هامونو ربات چت ناشناس تل آشنا شدم خیلی ادمای خوبی اونجا هستن حتی تحصیل کرده و خانواده ...
اره حتی مردای متاهلم هستن میگن مجردن
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره هرطوری هستن مندوتا دوس پسر دکتر پیدا کردم اونجا😀😂خدایی گیر من خوب ادمایی پیدا میشن&nbs ...
خخخ.خدا خیرشون بده
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
من دانشجوی پزشکیم بعد همه همکلاسم رفتن با پرستار و مامایی و بیکارا دوست شدن اینقد که دخترا بهشون میچسبن... دخترامونم همههه سینگل موندن چون خیلی مغرورن خودشونو اویزون پسرا نمیکنن😂😂