2777
2789
عنوان

چیکا کنم☹️

124 بازدید | 12 پست

ی همکلاسی دارم خب دوست داره خودش بهتر از همه باشه خودش خفن باشه شاخ باشه و... 

در صورتی با عرض پوزش هیچ عنی نیس! همه تو کلاس ازش میترسن! حتی تو مجازی هم کسی بش چیزی نمیگه خب خیلی هم زور میگه! همیشه هم دلایلش برا دعوا مزخرفه! حالا جالب اینجاس که دبیرا هم خیلی خیلی بهش اعتماد دارن! 

بعد حالا من باهاش ی دور دعوا کردم خب الان کل کلاس باهام بد شدن نیگا چقد بی جرعتن ایششش

خب به نظرتون چیکار کنم من الان هی بم تیکه میندازن ی بار جوری جوابشونو دادم تا ی هفته تو دهنشون ماسید! ولی از رو نرفتن! 

به نظرتون بگم مدرسمو عوض کنن؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوی باااش دکترررر کاری کن اون از مدرست بره😂💪

والا من هرکاری میکنم دهنش سرویس بشه مگه میشه! 

مثلا دبیر میگه بیا پی وی اونم میاد پی وی چرت و پرت میگه که مثلا فک کردی خیلی شاخی و... هیچی دیه منم فش دادم بلاک ولی متأسفانه مدرسه حضوری بشه نمیشه بلاک کرد😐😂

مسخره نکن خب من الان مثلا اومدم راهنمایی بگیرم از شما اینطوری جوابم میدید☹️☹️☹️

چقدردوستت زورگویہ،درزندگی آیندش بدون شک دچارمشگل میشہ،شمام چندوقتی دورش آفتابی نشو،سرلج نندازش، وخنثی باش خودش ازتب وتاب میوفتہ،بعدم بنظرم امسال مدارس غیرحضوری باشہ تاوضعیت میادخوب بشہ دوبارہ قرمز میشہ متاسفانہ

وخدایی که بشددددت کافیست❣
چقدردوستت زورگویہ،درزندگی آیندش بدون شک دچارمشگل میشہ،شمام چندوقتی دورش آفتابی نشو،سرلج نندازش، وخنث ...

خب ی مدت افسردگی هم گرفتم کسی باهام حرف نمی دم ولی خودم بودم و خل و چل بازی‌ام و رفیق شدن با مدیر🤣🤣🤣

آخ که چه کیفی میداد نمره هامو بالا میداد میگف دختر خوبیه😂😂😂

آخه ی بار ی فشی داد که اصن کلا بم بر خورد جاداشت ی دونه اَ اون حرکتام میزدم پخش زمین میشد 

چ بی شخصیت

اگ میبینی خیلی دیگ داره پر رو بازی در میاره و اذیت میشی مدرستو عوض کن 

هیچی مهم تر از اعصابت نیس

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
چ بی شخصیت اگ میبینی خیلی دیگ داره پر رو بازی در میاره و اذیت میشی مدرستو عوض کن  هیچی مهم تر ...

حالا این هیچی نیس ی بار سرویس نیومد دنبالم عین لشکر شیکس خورده داشتم میرفتم به سمت خونه دیدم وایسادن هرهر کر کر را انداختن تا پسرا بیان نگاشون کنن!! بعدشم رامو کج کردم رفتم خونمون😐