2777
2789
عنوان

بچه ها یکی بیاد کمک خلاقیت عاشقانه

134 بازدید | 22 پست

دوست پسرم یه هفتس باهام سرده سر یه موضوعی خیلی ام ناراحته فردا میخام برم پیشش ب نظرتون چه خلاقیت عاشقانه ای میتونم بکنم ک دلش بدست بیاد؟؟توروخدا فوری کمک کنید ....

بزاش کادو بگیر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخام از دستش بدم مقصر من بودم..البته خود من نه مامانم

اتفاقا این کارو بکنی هوا ورش میداره فکر میکنه خیلی مهمه قطعا ولت میکنه 

ولی بیخیالی طی کنی باهاش کنار میاد اگه واقعا دوستت داشته باشه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
اتفاقا این کارو بکنی هوا ورش میداره فکر میکنه خیلی مهمه قطعا ولت میکنه  ولی بیخیالی طی کنی باه ...

مشکل منم همینه دیگ میترسم بگه دوستت ندارم..الان4ساله باهمیم جداشدن ازش واقعا سخت و نابود کنندس برام 

مشکل منم همینه دیگ میترسم بگه دوستت ندارم..الان4ساله باهمیم جداشدن ازش واقعا سخت و نابود کنندس برام& ...

با مردا از اول هرمدلی باشی تااخرهمونن منوشوهرم دوست بودیم چه حق با من بود چه نبودم اون میومد منت کشی و سرد شدن و ادا اطفار نداشت تو رابطه زن باید ناز کنه نه مرد 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍