2777
2789
عنوان

بچه ها یکی بیاد کمک خلاقیت عاشقانه

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه نکن 

انقد بی تفاوته بهم واقعا دیونه دارم میشم.دیشبم گف مگه نمیبینی یه هفتس دایورتت کردم..فقط بخاطر اینکه نمیتونم برم پیشش ببینمش پیشش باشم میگم نیاز دارم بهت میگه منم نیاز داشتم ولی تو نبودی مامانت زنگ زد بدوبدو رفتی

انقد بی تفاوته بهم واقعا دیونه دارم میشم.دیشبم گف مگه نمیبینی یه هفتس دایورتت کردم..فقط بخاطر اینکه ...

فهمیده تو نازشو میکشی لوس شده 

ازین به بعد اولویتت قرارش نده بذار عادت کنه توام زندگی داری و برنامه داری برای خودت 

تازیر یه سقف نرفتین باید به حرفای پدر و مادرت گوش بدی و هرچی میگن بگی چشم

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
فهمیده تو نازشو میکشی لوس شده  ازین به بعد اولویتت قرارش نده بذار عادت کنه توام زندگی دا ...

ینی جواب میده این کار؟؟؟اخه مامانم نمیزاره باهاش برم بیرون اونم ناراحت میشه مامانم میگه وقتی حرف ازدواج زده خب باخانوادش بیاد محرم بشید بعد هرجاخاسی برو بهشم میگم میگه فعلا زوده تازه وارد کار شدم بامکافات پول ندارم

ینی جواب میده این کار؟؟؟اخه مامانم نمیزاره باهاش برم بیرون اونم ناراحت میشه مامانم میگه وقتی حرف ازد ...

از راه درست و اصولی بله

نه اینکه بری بگی من از امروز ادم سابق نیستم دیگه برنامه دارم خخخ

اتفاقا چون خیالش راحته هروقت بگه میری سر قرار نمیاد جلو

اجازم نده اسم مامانتو بیاره بگو من مثل تو پسر نیستم دخترم مردم برام حرف درمیارن خودمم نگرانم کسی ببینه مارو

باور کن اگه سرو گوشش بجنبه یا بخواد ولت کنه تو اگه شبانه روزم کنارش باشی کار خودشو میکنه ؛درضمن پسرا وقتی خودشون تو شرایط قرار بگیرن حاضر نیستن بخاطر هیچکسی برنامه هاشونو عوض کنن

مامانت حق داره!

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
از راه درست و اصولی بله نه اینکه بری بگی من از امروز ادم سابق نیستم دیگه برنامه دارم خخخ اتفاقا چو ...

موندم بین مامانم و اون بخدا مامانم میگ نرو اونم ک اول میگف بیا الان با کارای مامانم دیگ اصلا نمیگه بیا پیشم ب زور جوابمو میده فردام میخام برم تکلیفمو روشن کنم حرفامو بهش بزنم ولی همش ترس از دست دادنشو دارم