من ی دختر شاد و زییبا و سرزنده بودم با مرد خوبی ازدواج کردمک ازش سر بودم بچه دار شدم و ی دختر زیبا و باهوش خدا بهمداد دوسااش شد ک د دختر دیگه خدا بهم داد اما.... اول فهمیدم تیرویید داره بعدم گردنشو کج میگرفت بردم دکتر گفت تورتیکولی و با فیزیوتراپی خوب میشه گفت اگه خوب نشه یعنی مشکل از چشمشه و من افتادم تو استرس اخه خودمم مشکوکم ب تنبلی چشم حالا مدام استرس دارم نکنه دخترم مشکل انحراف یا تنبلی داشته باشه نکنه گردنش خوب نشه البته دکتر اطفالش گفته بهتر شده و میگه مشکل از چشم نیست اما اروم و قرار ندارم ۴۰ کیلو شدم اصلا ب خودم نمیدسم شوهرم شکایت میکنه میگه من احتیاج ب زن شاد و زیبا دارم چرا ب خودت نمیرسی چرا شلخته و زشتی و من بخاطر دخترم نمیتونم خیلی زنیم بد شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماشالله به شوهرت خدای انرژی انگار نه انگار بچش مریضه درسته احتیاج داره ولی لااقل پرو نباشه
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋