2777
2789
عنوان

جا زدن رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 149 پست
سلام ن جانم من سال دیگه کنکور میدم  سال دومم میشه  انسانی هستم

اخه تو بیو نوشته بودید قبول شدم رتبم خوب شده براهمین پرسیدم.ممنون

زندگیم گره خورده.خیلی التماس دعا دارم.نازنین زهرا هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر من و تو از خیلی جهات شبیه هم هستیم طرف منم کلا براش فرقی نمیکنه بهم برسه یا نه یا بهونه م ...

دقیقا همینو بگو آخه من دختری هم نیستم ک مشکلی داشته باشم بخدا یطورم ک یکی ا آشناها مون معاونه منو. برای بار اول دیده بود پیام داده بود ب زنداییم وای چقد دختر خواهر شوهرت مهربونه چقد باادب چقد خوبه و اینا

اره خداروشکر راضیم نمیدونم بااینکه همه هنوزم میگن خوشبخت نمیشی ولی واقعا از انتخابم راضیم چراناراضی ...

چون باخودش دوس بودم فک میکنه باهمه دوست میشم سریع بهم اعتمادنداره درک نمیکنه تودوستی ی جوردیگه بودالان ی جوردیگه شده واسه همی میگم خوب نیس خداروشکرکه شمازندگیتون خوبه همیشه خوش باشین 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
ممنون از نظرت  اما من صاف و ساده بودم خیلی زیاد  اولین رابطم هم بود برای همین وابسته شدم ...

عزیزم اگه این جور شد که  بهتر.اگه نشد دیگه نزار کسی بااحساست بازی کنه.سنگین و باوقار بزار بیان خواستگاریت.اصلا این روابط صحیح نیست‌ از لحاظ شرعی.این طوریم که میگی موقعیتت خیلی خوبه و سنت کم.ازخدا بخواه عاقبت بخیر شی و اگه به صلاحت نیست مهرش از دلت بره بیرون.امیدوادم بهترین بخت و اقبال نصیبت شه عزیزه دلم😘.من همیشه از خدا خواستم و هیچ زمان وارد رابطه نشدم چون گفتم گناهه خداشاهده تاالان که همسرم بهترین بوده.پراز ارامش و...چون همیشه از خدا  عاقبت بخیری خواستم.و باوجود تمسخر دوستانم هیپچ زمان وارد رابطه ناصحیح نشدم‌

دقیقا همینو بگو آخه من دختری هم نیستم ک مشکلی داشته باشم بخدا یطورم ک یکی ا آشناها مون معاونه منو. ب ...

دقیقا منم

وقتی خیلیا برامون سر و دست میشکونن چرا منت یه بی عرضه رو بکشیم 😁🤞

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

عزیزم اگه این جور شد که  بهتر.اگه نشد دیگه نزار کسی بااحساست بازی کنه.سنگین و باوقار بزار بیان ...

منم همین کارو میکنم عزیزم یکبار تجربه کردم روی حساب ازدواج که خراب شد و دیگه ب هیچ عنوان نمیخام گقتم اگه خاستگار خوب داشتم بیان خونمون خانوادم پسندیدن بعد با پسره چن ماه رفت و آمد کنم تا بشناسمش یکم و اخلاقش دستم بیاد ولی حداقل مطمعنم ک خانوادش راضین

زنداییم هم همینو میگه میگه تو زندگیت مشکل پیش میاد 

ب ماهمه گفتن که اینارونمیشناسین هیچکی موافق نبودولی من خودم خواستم بخاطرخواستن مهریمم ۱۰ تانیم سکه زدم گفتم خوبن ولی الان پشیمونم وچاره ای ندارم ب مادروپدرمم میگم میگن خودت کردی حلام بکش 😔

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍