2777
2789
عنوان

جا زدن رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 149 پست
ب ماهمه گفتن که اینارونمیشناسین هیچکی موافق نبودولی من خودم خواستم بخاطرخواستن مهریمم ۱۰ تانیم سکه ز ...

خدا ب دلت آرامش بده عزیزم زمان دوستی سرمون داغه نمی‌فهمیم چیکار میکنیم با زندگیمون خدارو شاکرم ک الان متوجه شدم 

من اگ جات بودم بلاخره ی خواستگار خوب قسمتم میشد باهاش ازدواج می کردم حال اونو می گرفتم  ک فکر ن ...

همین کارو میکنم ولی فعلا برنامه های دیگ برا زندگیم دارم ازدواج اولویت آخرمه😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه منو راهنمایی کنین😓

ببین عزیزم تو این دور و زمونه هیشکی چشم و گوش بسته نیست

متاسفانه هر کی وارد این رابطه ها میشه میگه من فرق دارم

رابطه ما فرق داره، ولی تهش همینه اکثرا

یه موقعی تو اوج احساسات عکستو دادی دستش 

شاید اجازه دادی ازت سوء استفاده هم کرده

با چه تضمینی؟ الان دوره زمونه انقد خراب شده مردا با تعهد و ازدواج و دو تا بچه بازم خیانت میکنن

شما چه انتظاری دارید از پسری که هنوز تحت حمایت خانواده شه؟ 

بهترین کار اینه حتما مادرت رو در جریان بذاری تا با تهدید پسره به شکایت دست از سوءاستفاده های احتمالی برداره

تو رو خدا اگه رابطه ای رو شروع میکنید زیر نطر خانواده و محدود باشه

متاسفانه پسرها و مردها هار شدن و فقط به فکر اهداف پلید خودشونن، وقتی تاریخ مصرفتون تموم شد بالاخره یه بهونه ای برای رفتن پیدا میکنن

خدا ب دلت آرامش بده عزیزم زمان دوستی سرمون داغه نمی‌فهمیم چیکار میکنیم با زندگیمون خدارو شاکرم ک الا ...

اره واقعاخداخودش کمکمون کنه بچه بودم اونجاعشق وعاشقی ب سرم زده بودالان پریده فهمیده که چ غلطی کردم 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
چندسالگی ازدواج کردین شما 

۱۵ ساله بودم الان ۲۲ سالمه اونجاعقلم خیلی کم بودشایدم خنگ بودم 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
۱۵ ساله بودم الان ۲۲ سالمه اونجاعقلم خیلی کم بودشایدم خنگ بودم 

از روی احساسات تصمیم گرفتی منم 18 سالمه بهتر ک ثابت شد بهم از الان 

و برنامم اینه فقققط درس بخونم برم بهترین دانشگاه