2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064615 بازدید | 118822 پست

بچه های تاپیک سلام سلام صبح تون بخیر🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

همه اینا تقدیم به شما خانم گلا

🌻🌻🌻🌼🌼🌼🌷🌷🌷⚘⚘⚘💐💐💐💐🌹🌹🌹🌸🌸🌸

خیلی خوشحالم خیلییی 

وزن شروع۱۰۷

هفته قبل ۹۲/۱۰۰

امروز  ۹۱

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️💃💃💃💃

@فندق_فسقلی  

@الیhassan  

@زی_زی_گولووو  

@گلعنبر @لیلیوم؟  

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۰۰گرم خیلی خوب کم کردی من هرروز پیاده روی  ی ساعت ورزش ۶۰۰گرم کم کردم   پس من چی ...

جدی میگی خیلی ممنون بهم امیدواری دادی 😘آخه هفته قبل یک کیلو کم کردم امروز تعجب کردم چون خیلی رعایت کردم😑

[QUOTE=198455744]زنده باشی عزیزم😘 حتماًمیتونییییییییییی قهرمان خودت باشی کافیه که واقعاً بخوای😍💪[/Q💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸✳

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
هویج برش بزن بزار رو اپن  وقتی خواستی ناخنک بزنی ی برش هویج بخور

مرسی ایده ی خوبیه .امتحان میکنم🥰

گروه قرمز       وزن اولیه۹۰/۸۰۰ قد ۱۶۰   وزن هدف ۶۰                                              
آدامس خوبه  میتونی خیار یا هویج دم دستت بزاری بخوری

حتما عزیزم.اینارو هم امتحان میکنم😘😘😘😘 

سلام به همه کاهشاتون مبارک     منم تاره به جمعتون پیوستم امیدوارم خوب پیش برم  رها ...

عالیه 🥰وزن جدید مبارک❤