2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
خوش بگذره

مرسی گلم ولی گند زدم الان عذاب وژدان دارم 😭

باید فردا خونه مامانی فست و با ۵۰۰ بگیرم😓

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
خیلی خسته شدم بچه ها میشه یکی کمکم کنه قدم ۱۶۸وزنم ۸۵ و سنم۲۲سال خیلی هیکلم داغونه

@سنفیلااااءااااااا  میتونید با هم رقیب بشید  

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من جمعه ها نمیتونم زیاد بجنگم و تابلو کنم خودمو جلو شوهرم.مثلن رژیم نیستم😆زیگزاگیه کالریت یا ثابت/ف ...

عه یواشکی رژیم میگیری😁😁😁ن زیگزاگی هستم مثلا امانمیتونم حساب کتاب ازدستم درمیره میخام ثابت باشم.امروزاگ بتونم فست میشم چون دیروزخیلی خوردم

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

[QUOTE=184485378]@آسنات99     @دوباره_زندگی     @ریحان390     @متولدمرداد۶۸ 

عالی عزیزم منم رعایت کردم از دیروزم ورزش شروع امروزم فستم پری هم تمام ایشالا فردا وزن اعلام میکنم به امید خدا تا اخر بهار باهم میترکوونیم میرسیم به ۶۰ کیلو  

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

سلااااااااااام به همگی🌷🌻🌼🌸🍃🍂🍁🌹 من وزن هدف ۵۴ انتخاب کردم با قد ۱۵۹ ،اما راضی نبودم ادامه ...

احسنت ب اراده ات بانو جان ...مبارکت باشه گلم🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

من ک کاری نکردم همش اراده ی خودت بوده نازنین💖💖❤❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
[QUOTE=183808258]نگران نباش گلم تو تونستی پ دوباره هم میتونی....از الان دوباره شروع کن پرقدرتتر از گ ...

اگ معده ات مشکلی نداره ناشتا صبح ی ق غ سرکه در ی لیوان آب ولرم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام بر دوستان بااراده

من دیروز کلپچ خوردم کم ولی خوردم مهمون بودم

دیگه بجاش ناهار یه تیکه سینه مرغ خوردم با شام فقط سالاد میانوعده هم کشمش

کالریم و کم بستم تا تنبیه شم

شروع رژیم :۱۴۰۰/۰۱/۰۴  وزن شروع :۸۰😳  وزن هدف:۷۰ 😍قد ۱۷۰  وزن فعلی۷۶.۳ گروه نارنجی بودم آبی شدم 😌کافیه جا نزنی ... باقیش حله💪💪✌

امروزم فستم صبحونه یه دونه تخی ابپز خوردم فقط

ظهر میخام سالاد بخورم با سیب زمینی ابپز

شام هم سالاد 

شروع رژیم :۱۴۰۰/۰۱/۰۴  وزن شروع :۸۰😳  وزن هدف:۷۰ 😍قد ۱۷۰  وزن فعلی۷۶.۳ گروه نارنجی بودم آبی شدم 😌کافیه جا نزنی ... باقیش حله💪💪✌