2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064594 بازدید | 118822 پست
سلام فندقی جونم خوبی؟اره فستم امروز ولی تا الان۷۷۷شد ولی دیگه تا صبح غیر یه هویج نمیخورم فردا هم۲۰۰ک ...

سلام قشنگم🐥🐥 خوبی؟

اشکال نداره گاهی پیش میاد،،این هفته محکم رعایت کن❤

به حکمتش دل بسپار 🌿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آیناز جون  شمام وسطای رژیم خسته شده بودی؟ بیا از تجزبیاتت بگو ما استفاده کنیم❤💖

من وزن شروع و هدفم خیلی شبیه شماست 

ولی راستش کم آوردم😭

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)
@فندق_فسقلی   سلام خوشگله خودم درچه حاله خوبی عزیزم 😍چه میکنی💙♥

سلام قندعسلم😍🐥 فداتم مشغول خونه تکونی🥴😝 دیروز رفتم ابرومو شارژ کردم🤓 مدل عصبانیا هستم فعلا😂

خودت خوبی چه میکنی؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام گل نازم خواهش میکنم 🌷🌷🌷 ممنونم بابت دعای خیر و زیبا و پر انرژیت 😍😍😍ان شاالله شما هم به تک ...

ممنونم 😍😍😍😍😍😍 چقدر قشنگ گفتی❤

همچنین برای خودت مهربونم😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
https://uupload.ir/files/uz8q_۲۰۲۱۰۳۱۴_۱۱۰۵۵۹.jpg https://uupload.ir/files/8xt0_۲۰۲۱۰۳۱۴_۱۱۰۵۲ ...

جوووون

چه مامی خوشکلی😍 بالاخره منم به عکستون رسیدم

یه سؤال واسم پیش اومد، این گلهای قاب آینه تون رو چجوری تمیز میکنین

آخه آینه منم تقریبا همین مدلیه،خییییییلی خاک میگیره

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
سللااااااام به دوستای گلم😍😍😍😍😍😍 همراه یک جیییییییغ بلند 😄😄😄😄😄😄 من بنا ب دلایلی از اویل ...

سلاااااااااااااام😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

واااااااای مبااااااارکه💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

بابا تو دیگه کی هستی🎊🐥🎊🐥🎊🐥🎊🐥🎊🐥🎊🐥

سر راه یه آرایشگاه خوب برو خوشگل موشکل کن😉😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
آیناز جون  شمام وسطای رژیم خسته شده بودی؟ بیا از تجزبیاتت بگو ما استفاده کنیم❤💖

نه عزیزم من کلا یه ریتم ادامه دادم الانم کلی خوشحالم ک روش زندگیم تغییر کرده😗😗😗😗

والا از مهر ماه ک شرو کردم تمام نکاتی ک بامداد گفته بود رو انجام دادم

در کنارش ورزش هم داشتم که سمیه عزیزم( ک فداش شم الان نیستش امیدوارم هر چه زودتر روبرا شه بیاد پیشمون @سمیه1396 ) خیلی راهنماییم کرد روزانه بجز یکشنبه ها ورزشو داشتم

3 روز شکم با اپلیکیشن، 3 روز بقیه هم قدرتی سبک با هالتر و دمبل

دیگه.... دمنوش خیلی رو متابولیسمم تاثیر داشت، بجز روزای پری یک ساعت قبل ورزش معمولا یا چای سبز، یا دمنوش ( زیره، رازیانه، دارچین) میخوردم

شیر اخر شب و انجیر خشک هم خیلی کمک کرد که اصن یبوست نگیرم

همینا دیگه 🌹👍

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
سلاااااااااااااام😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 واااااااای مبااااااارکه💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊👏 ...

خوشکل کردم دیروز😁😁😁

موهامم اتو کردم ارایشمم دیگه خودم انجام داده ساده😁😁😁😁

مرسی بابت کمک هات فاطمه جونم 💝❤😗😗😗😗😗

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
سللااااااام به دوستای گلم😍😍😍😍😍😍 همراه یک جیییییییغ بلند 😄😄😄😄😄😄 من بنا ب دلایلی از اویل ...

ایول ایناز جون ...واقعا افرین ب ارادت😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم...

الان ک ب هدفت رسیدی شکم و پهلو داری یا ن؟؟؟

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

وزن اولیه  :     ۷۶  وزن قبلی  :  ۶۲،۵۰۰ وزن جدید :  ۶۱،۹۰۰ ...

چجوری سبز نوشتی ب منم بگو😅😆

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁