2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064615 بازدید | 118822 پست
تو از بندگان برگزیده ای خبر نداری شوهرم چند شب پیش بهم گفت معلومه داری لاغر میشی😍😍گفتم جدی؟ چطوری ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای از حرف شوهرت🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حالا مال من میگفت دیگه جیزی ازت نمونده رژیم بسه😂

به حکمتش دل بسپار 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام گلم 🐥🐥 اول اینکه ببخشید من چند روزه نتونستم سایت بیام و دیر جواب دادم💛💛💛 خیلی خوش اومد ...

فکر میکنم استخونبندیم متوسط باشه. ۳۰ سالمه. خیلی استخونی دوست ندارم!یکم پر دوست دارم😚

درخواست دوستی ندید

ممنون عزیزم، حتما 😘 فقط من چون امتحان دارم و نمی تونم فست بگیرم چون با فست تمرکز ندارم، فعلا ...

باشه گلم اشکال نداره😃

ورزش هم باید هم هوازی کارکنی مثل پیاده روی یا حلقه و بقیه

وهم قدرتی ک میتونی از اپ های ورزشی استفاده کنی تو نتم بزنی برات میاره👍

اب و سرکه هم ب همه نمیسازه من خودم نمیخورم بجاش آب ولرم+ دارچین+ عسل میخورم😉

سلام گلم،،ببخشید من این چند روز نتونستم بیام سایت💛 آره جبران میشه نگران نباش،،امروزم فستی 👌🏻

سلام فندقی جونم خوبی؟اره فستم امروز ولی تا الان۷۷۷شد ولی دیگه تا صبح غیر یه هویج نمیخورم فردا هم۲۰۰کمتر میزارم.این هفته که کلا گند زدم

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
عزیزم بتونی نان سبوسدار مصرف کنی عالیه ازبینشون نان جو ونان چاودار بهترینه...

ممنون نان مصرفی بیشتر بربری وسنگکه چقد مصرف کنم در روز

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
اوه اوه جاریا پس لاغرن🤣 من خداروشکر جاریم مث خودمه برعکس خانواده شوهرم همه لاغرن😑 باید بخاطر ...

اره لاغرن 😆 

ولی اینبار فقط به خاطر اینکه با خودم اشتی کردم والان خیلی خودم و دوست دارم  میخوام لاغر شم 

چون این چند سال زندگی خیلی بدی داشتم افسرده شدم خودمو فراموش کردم ولی خدار وشکر چند ماهه رو خودم کار میکنم خیلی بهترم 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
اوه اوه جاریا پس لاغرن🤣 من خداروشکر جاریم مث خودمه برعکس خانواده شوهرم همه لاغرن😑 باید بخاطر ...

دختر داری میری ده ۹۰ کاش منم به این زودی برسم 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
دختر داری میری ده ۹۰ کاش منم به این زودی برسم 

سلام

حالی احوالی🤨

@negin_slh  

@_sety_  

@دیانا24  میترسم دیانا رو تگ کنم😂🤣تعلیق بودم اون هفتع نشد گزارش بدم  

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
اره لاغرن 😆  ولی اینبار فقط به خاطر اینکه با خودم اشتی کردم والان خیلی خودم و دوست دارم   ...

افرین 

یه کف قشنگ واسه اینکه دوباره خودت رو پیدا کردی 👏👏👏👏

گل ناز تو باید اول عاشق خدا باشی بعد هم عاشق خودت ... تنها کسی که میتونه اون مانکن تراشیده ناز رو بکشه بیرون از درونت فقط خودتی ... پس ورزش مداوم و حداقل کردن کربوهیدرات مخصوصا نان🌹🌹🌹🌹

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵