2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064615 بازدید | 118822 پست
همین که کله ت سبز شده خداروشکرکن

خداروشکر😅😅😅😅😅

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم فقط یه اخلاق کندی دلرم نمیتونم ورزش کنم زود خسته میشم اصلا ورزشو دوس ندارم😐😐😐

ورزش خیلی خوبه اشتباهه منو نکن البته من مشکل در رفتگی لگن داشتم نمیتونستم ی ورزش حسابی کنم بدنت خوش فرم لاغر میشه...الان کلی باید هزینه ی پیکر تراشی بدم😑😑

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
فدات الهه جون 😍خوبی عزیزم😘

قربونت برم شکر بد نیستم✋✋🌸🌸💋💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
فدای تو مهربونم😘😘🙏 شما چه کردی؟؟

من این هفته فقط ۴۰۰ گرم کم کردم البته نزدیک تخمک گزاریم که میشه تمام بدنم ورم میکنه شاید به خاطر اونم‌باشه.ولی در کل همون ۴۰۰ گرم و حساب میکنم😕😕

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
من این هفته فقط ۴۰۰ گرم کم کردم البته نزدیک تخمک گزاریم که میشه تمام بدنم ورم میکنه شاید به خاطر اون ...

تخمک گذاری خیلی موثره تقریبا مثل پری هستش عزیزم

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
@زیتونپرورده     سلام سرگروهه جدید و گلم 😉😊 خوبی؟؟ خیلی خوشحالم موهام سبز شده😅 ولی ...

نوش جونت حالا ک خوردی خودتو با عذاب وجدانش خفه نکن اشکالی نداره حساب کن جایزه ی تغییر رنگ گروهت بوده.....تا ماهه بعد خوردن شیرینی ممنوع ماهی ی بار اشکال نداره البته نهایت نهایت دو تا دونه💋💋💋🌸🌸🌸

@آسنات99     @shaparakشرقی     به اطلاع کلیه دوستان و آشنایان و وابستگان چا ...

عااالی بودی آفرین هم گروهی🎊

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
پس حسابی باید مراقب باشی💃

اره خداییش خیلی🌸🌸🌸

من این هفته فقط ۴۰۰ گرم کم کردم البته نزدیک تخمک گزاریم که میشه تمام بدنم ورم میکنه شاید به خاطر اون ...

اره ممکنه بخاطر همون باشه منم هفته پیش کاذب بودم چون روزی بود که باید پری میشدم واسه همون وزن دوهفته پیشمو نوشتم بعدشم وزن این هفته رو😉

اگه خدا بخواد قراره هفته ای دوروز برم پارک بانوان ...هم روحیه ام بهتر میشه هم اینکه اونجا ورزشکارا میان آدم انگیزه اش بیشتر میشه میخوام 

سلام گلم مبارک باشه چند بودی؟

باورت نمیشه هفته پیش ۷۰/۵ولی این هفته ۶۸.اما ترازو عقربه ایه.درسته بنظرت؟