2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
 چه چهره مهربون و دلنشینی داری..☺️😍 دخترت چه با نمکه.. وروجکی هست واسع خودش.. خدا حفظش کنه ...

مرسی عزیز دلم بایات اینهمه مثب دیدنتون.🤗🤗🤗

اره دخترم شیطونه خیلی.

خدا اطشالله بچه های شماروهم حفظ کنه

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

دقیقا!  ولی پدرم میگه من بزرگترم اون حالیش نیست و داره بد تا میکنه و لج میکنه منم لجبازی کنم ...

پدرت جقدررر بزرگوار و انسان با کمالااتی هستن... خدا مادر و پدرت را حفظ کنه و همیشه موفق باشن

همون بهتر که باهاشون رقت و امد نداشته باشید.. کمتر ذهنتون درگیرشون میشه..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس گذاشتی؟

گفتم العان میزارم ک شما رفتی 😅

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

مرسی عزیز دلم بایات اینهمه مثب دیدنتون.🤗🤗🤗 اره دخترم شیطونه خیلی. خدا اطشالله بچه های شماروهم ح ...

مرسی گلم🌸💋

بچه های تو آینده😅😅😅انشاالله سال بعد

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرسی عزیز دلم بایات اینهمه مثب دیدنتون.🤗🤗🤗 اره دخترم شیطونه خیلی. خدا اطشالله بچه های شماروهم ح ...

تع خوب شداین پبامو دیدم.

دیدمت😃چ دخمل ناناسیم داری.

گوگولی مث خودته.

امروز چقده عکس دیدم.

الان برم بیرون همتونو میتونم بشناسم😂

من چهره سمیه رو ندیدم تا حالا

مرسی عزیزم 💝 شما همیشه موفق باشید و دلتون شاد💝💃

ممنون گلم😍

سمیه جان خونه مادرشوهرم😬

چیکارکنم کالریم بالانزنه😥

ناهارمرغه

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
😆😆😆😆

اعلاناتت 🧐