2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064615 بازدید | 118822 پست
ممنونم ،اقدام کردم برای رنگ کله ام ،حالا نی نی یار باید تایید کنه

😅😅😅😅

یه لحظه فکر کردم میگی دارم اقدام‌میکنم برای نی نی😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
@آسنات99   سلام زهرا جون گزارش امروز ناشتا دوسین 1 ق چ صبحانه 77/4کالری نان لواش17گرم/خرم ...

عزیزم دوسین چیه؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام روزتون بخیر.🌺🌺🌺❤❤ کاهشاتون مبارک🌺🌺🥳🥳🥳 وزن شروع چالش پاییزی   ۷۸ وزن شروع چالش ز ...

آفرین کاهشت عالیه👏👏👏

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
عزیزم دوسین چیه؟

فهمیدی به منم بگو

پری هستی؟ امروز استراحت کن بهتر بشی فردا جبران میکنی عزیزم

اره گفتم ک علامت بادکنک واس این گذاشتم وزن این هفته کاذبه اگرپری باشی

مرسی عزیزم ان شاالله

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
آفرین کاهشت عالیه👏👏👏

ممنون عزیزم❤❤

انشاءالله شما هم هفته دیگه با کاهش عالی میای🥰🥰🥰

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
ماه قبل اره این ماه نه دمنوش زیره با چای سبزمی خوردم گذاشتم کنارازدمنوش زیره متنفرم😣چی بخورم ب نظرت

من زیره و زنجبیل و دارچین میخورم خیلی خوبه.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

@آلاهیدا سلام کجایی بیا ببینم با فست فود چیکار کردی چقدر شدی منکه دیروز رو ناخواسته فست بودم امروزم میدونی دیگه

سلام‌گلم🌸 واوووو💃💃💃💃💃💃💃 عالییی کم کردی،،، تقریبا ۱ کیلو‌ کاهش👏👏👏👏👏 افرین💪

ممنون سرگروه خوشگلم😊😘

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
وزن هفته پیش:۶۳۷۰۰ وزن این هفته:۶۲۴۰۰ @سمیه1396   سرگروه جونم واقعا ممنونم ازت که کمکم میک ...

عزیزم خداروشکر واقعا خیلی خوشحال شدم

من نمیدونم چرا کم نمیکنم😔 ۷۳ بودم بازم ۷۳ ام😔۵۰۰ گرم کم کردم فقط

کجا اشتباه میکنم نمیدونم

مخلوط عسل و سیاه دونه رو میگن دوسین.

اهان بعد فایده ش چیه؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
ممنون عزیزم❤❤ انشاءالله شما هم هفته دیگه با کاهش عالی میای🥰🥰🥰

ممنون انشاالله 😘

فهمیدی به منم بگو

میگه مخلوط سیاه دونه و عسل رو بهش میگن دوسین