2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
گزارش امروز صبحانه:سه کف دست نان لواش+یه قوطی کبریت پنیر+دوعددگردو ناهار:دوقوطی کبریت سینه مرغ گری ...

عالی بودی گلم👏👏👏👏حرف نداشت

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گزارش# صبحانه:یک عدد خرما. یک لیوان دمنوش نهار‌:یک لیوان کاله جوش. دو عدد کشک خشک شام:خوراک مرغ ...

خوب‌بودی گلم👏👏👏

سعی کن حداقل روزی ۱۵ الی ۲۰ دیگه فعالیت داشته باشی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
صدسال یبار میاره بعد انقد سخته ک بخام جواب بدم هزار بار میرم بیرون میام تو پشیمون میشم از اومدنم😐

ای بابا... عجیبه هااا

انشالله که خودم زودتر میرسم پیش ساناز😂😂😂💪💪😉💚

انشاءالله❤❤❤

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سلام من رفتم رو ترازو ۷۴/۲۵۰بودم.چرا خدایااااا. بخدا رعایت کردم هم کالری هم ورزش     @سم ...

سلام‌گلم

علت های کم نشدن وزنت  را خوندی؟؟؟؟

نزدیک‌ پری ‌نیستی؟

مگه فرصت کررردم  امروز کارگرمو بردم واسه مادرشوهرم درگیر ناهار شرکت و کارگره بودم 😕😩

عزیزم.خسته نباشی

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سلام عزیزم. عالیه ۵۰۰ هم خوبه ..ان شاءالله هفته ی بعد میترکونیم😚💪

ایشالا با هم💃💃💃💃💃💣💣💣💣💣

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

@سمیه1396     سلام گلم وزن دوهفته قبلم ۷۹۲۰۰این هفته ۷۹۹۰۰ چرا وزنم اضافه شده برعکس. ر ...

سلام گلم

علت های کم‌نشدن وزن ‌را خوندی؟؟؟

نزدیک‌پری نیستی؟

سلام سمیه جون سر گروه عزیزم.صبح بخیر. سلام به همه دوستای عزیز. وزن شروع:۷۹.۶۰۰ وزن هفته قبل:۷۳.۵۰ ...

سلام‌گلم🌸

واوووو💃💃💃💃💃💃💃

عالییی کم کردی،،، تقریبا ۱ کیلو‌ کاهش👏👏👏👏👏 افرین💪

سلام قشنگا صبحتون بخیر من فعلا ب ترازو دسترسی ندارم و نمیتونم وزن کنم براتون کاهش زیاد و پایدار و آ ...

سلام‌گلم🌸

هفته بعد حتما وزن کن،، ان شااالله که کلی سوپرایز خوب بشی

سلام‌گلم🌸 هفته بعد حتما وزن کن،، ان شااالله که کلی سوپرایز خوب بشی

باشه عزیزم انشالله 😍😘💚💚

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید.