2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064594 بازدید | 118822 پست

@فندق_فسقلی  

@بامدادخمار  

@زیبای_سیاه  

وزن شروع ۱ دی: ۸۵

وزن هفته قبل : ۸۱.۹

وزن این هفته ۸۰.۹👌

دعا کنین هفته بعد نارنجی شم😊😉

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گزارش روز شنبه ۲۰ دی

خرما ۴ عدد ۸۰ کالری

شکلات تلخ ۳۰ کالری

سوپ رژیمی ۳۵۰

تخم مرغ ۱۰۰

پنیر ۷۰

سیب ۳۰

مجموع:۶۶۰

ورزش ۴۵ دقیقه بدنسازی

@گلعنبر  

@زی_زی_گولووو  

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
@فندق_فسقلی    سلام شادی وزن اولیه 81 وزن هفته گذشته 76.900  وزن فعلی 75.400 وزن ه ...

@فندق_فسقلی

سلام ، شادی هستم وزن اولیه 81 وزن هفته گذشته 75.400  این هفته پریود هستم وزن کردم ولی فکر کنم درست باشه 75.100

روتین زندگیم برام مقدسه .پاش وایمیستم
@هستی697     @زی-زی-گولوو @دیانا24      سلام دوستان من این هفته فقط ی ...

سلام عزیزم

آفرین طرز تفکرت عالیه

منم الان رفتم رو ترازو ۳۰۰ گرم بیشتر شدم😶

این هفته ۱۰۲.۳۰۰ هستم🤦‍♀️

الیته این هفته واقعا خوب نبودم ولی قول میدم جبران کنم

@زی_زی_گولووو   

@فندق_فسقلی   

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

@فندق_فسقلی  

سلام فندق جونم مرسی ک هستی

هفته پیش ک وزن کردم در کمال ناباوری دیدم یک کیلو افزودم ولی همونطور ک خودت گفتی کاذب بود بخاطر تخمک گذاری ولی امروز بعد از مدتها ب وزن 75  رسیدم شاید برای بعضیا خنده دار باشه ولی برای من ی موفقیت بزرگه چون بارها رژیمما نصفه و نیمه رها کرده بود اونم فقط بخاطر رعایت نکردن یسری نکات ریز ولی مهم ک باعث ناامیدی من

شده بود.

ممنون ازت😙😙😙😘

@بامدادخمار  

بامداد جونم مرسی ک این تاپیک خوب را راه انداختی و دلسوزانه ب همه کمک کردی

دعای خیر من و امثال من بدرقه زندگیت باشه😊😘😘

سلام گلم درست تگم نکردی😉 خوش اومدی دو صفحه ی اول و بخون و با انرژی شروع کن💜

چند ماهه خوندم...هر هفته میخونم😅🤦‍♀️

ولی الان یه هفته اس ک شروع کردم

یه سوال تو دوره پریود نمیشه فست رو نگرفت🤦‍♀️(میشه فقط ۱فست)چون اول پریودمه

الان اومدی که😁

صدسال یبار میاره بعد انقد سخته ک بخام جواب بدم هزار بار میرم بیرون میام تو پشیمون میشم از اومدنم😐

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

سلام من رفتم رو ترازو ۷۴/۲۵۰بودم.چرا خدایااااا. بخدا رعایت کردم هم کالری هم ورزش  

@سمیه1396  

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
@هستی697     @زی-زی-گولوو @دیانا24      سلام دوستان من این هفته فقط ی ...

منم کم نکردم

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
‌‌@مامانامیرعباس96 طول روز لواشک نمی‌خورم. شب یه کوچولو خوردم خوابیدم. اگرم ضعفی رخ داده در خواب بو ...

نوش جونت عزیزم  

سلام چشم بر دیگ دوزان😂😂😂😂😂😂 🐦گزارش🐦 صبونه=> 1 دونه سیب ناهار=> 1 لیوان شیر ، 1 دونه ...

سلام عزیزم عالی هستی خدا قوت ...

منکه از جمعه مهمون داشتم اصلا مراعات نکردم 🙄🤕

وزن شروع  ۷۵😬🙄وزن  هدف  ۷۰😍😋امید بخدا رسیدم بهش باب میلم نبود باز هدف میزارم😊🥰
چرا؟ تو چرا دوره های ۳ روزه حذفی داری؟ مربوط به نی نیه؟

کلا یا بخوری ویا اصلا نخوری ناهار رو گذاشتی کنار؟

چیکار کنم نمیتونم بگیرم هر چی میخورم شکم درد وبعد بالا آوردن برای همین فقط غذاهایی که میتونم بخورم رو گذاشتم توی لیست

نه فعلا که پریم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪