آیداشونم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 3250 عنوان ژله بستنی زوددد بیاین لطفا 71 بازدید | 10 پست حدودا چند مین باید با بستنی بنماری بشه؟و داغ بریزم تو سینی که بخام رول کنم؟ تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 1399/09/27 | 12:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیتوس عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 6992 باید سرد شه به دما برسه مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
آیداشونم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 3250 باید سرد شه به دما برسه به دمای اتاق؟ اکیچند مین بنماری شه؟ تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام
topol_bamaze عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 17797 نباید با بستنی بنماری بشه اتفاقا ژله رو که درست کردی باید بزاری یه خورده خنک شه بعد بستنی رو بریزی بزاری یه خورده بستنی تو همون ژله تو هوای محیط آب شه بعد قشنگگگگ هم بزنی
آیتوس عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 6992 نباید با بستنی بنماری بشه اتفاقا ژله رو که درست کردی باید بزاری یه خورده خنک شه بعد بستنی رو ... من همینکار میکنم ولی واسه رول کردن میشکنه مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
آیداشونم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 3250 نباید با بستنی بنماری بشه اتفاقا ژله رو که درست کردی باید بزاری یه خورده خنک شه بعد بستنی رو ... اکی مرسی تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام
topol_bamaze عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 17797 من همینکار میکنم ولی واسه رول کردن میشکنه خب ببین دلیلش اینه که باید بیشتر هم بزنی ژله بستنی واقعا خیلی زیاد باید هم بزنی من خودم چندبار رفتم رولی درست کنم مثل مال تو خراب شد بعد اینکه نباید خیلی نازک بشه لایه های ژله وقتی خیلی نازک بشه میشکنه
آیتوس عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 6992 خب ببین دلیلش اینه که باید بیشتر هم بزنی ژله بستنی واقعا خیلی زیاد باید هم بزنی من خودم چندبار رفتم ... عه اره من اصلا هم نمیزنم فقط قاطی میکردم میزاشتم تو سینی واسع تو فریزر دستت دردنکنه خوب شد بهم یاد داد دادی مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
topol_bamaze عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 17797 عه اره من اصلا هم نمیزنم فقط قاطی میکردم میزاشتم تو سینی واسع تو فریزر دستت دردنکنه خو ... خواهش میکنم عزیزم❤️😄
آیتوس عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 6992 خواهش میکنم عزیزم❤️😄 ببخش سوال زیاد میکنم میشه خامه هم بریزم توش که قشنگ خودش بگیره؟ مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
topol_bamaze عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 17797 ببخش سوال زیاد میکنم میشه خامه هم بریزم توش که قشنگ خودش بگیره؟ خامه نزنی بهتره زدن میشه زد ولی بافتش به اندازه ی بستنی خوب نمیشهنه گلم بپرس 😘