2777
2789
عنوان

تجربه‌ی بتا پایین و بیبی هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 40 پست
من باردار بودم ماه پیش تاپیکامم هست ولی بتا اومد یهو از۴۳ رفت ۵۸ بعد اومد رو ۳۹ خونریزی افتادم سقط ا ...

بتای من ۲۳.۵ عزیزم

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
دوباره باید تکرار کنی.... شاید لقاح دیر انجام شده

بنظرت امیدوار باشم؟

اخه علایم بارداری دارم 

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعدش بتا بالا رفت؟ بتات چند بود؟ امیدوار باشم؟

اره مال من هر۴۸ساعت ۳برابر میشد...اره امیدوار باش حتما بالا میره

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..
بتای من ۲۳.۵ عزیزم

۲ روز دیگه تکرار کن انشالله دوبرابر شده باشه روز چند پریودی حتما زود رفتی 

چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲

مرسی عزیزم

بنظرت چیا بخورم ک برای بالا رفتن بتا و سقط نشدن بچه خوب باشه

مرسی عزیزم بنظرت چیا بخورم ک برای بالا رفتن بتا و سقط نشدن بچه خوب باشه

نیازی نیس چیزی بخوری گلم خودش میره بالا...من دیروز فهمیدم ک حاملم هنوز ازمایش ندادم....ولی ب خودم گفتم ک نیازی نیس کاری بکنم بچه ای ک خدا بهم داده خودشم نگه میداره..اگه بخواد هم بگیره هرچی من خودمو بکشم اون میگیرتش باز مثل اولین حاملگی ک هرچی شیاف گذاشتم بازم نموند...اون خودش تعیین کنندس بسپار ب خودش..

نیازی نیس چیزی بخوری گلم خودش میره بالا...من دیروز فهمیدم ک حاملم هنوز ازمایش ندادم....ولی ب خودم گف ...

خوش به حالت

دعا کن من سه روز دیگه حالم مثل الان تو خوب باشه

تمام زندگیم مهرسام جانم
خوش به حالت دعا کن من سه روز دیگه حالم مثل الان تو خوب باشه

عزیزم موقعه ای ک مثبت شد فقط نی نی سایت اومد جلو چشم برای همه ی اونایی ک بچه میخوان اون لحظرو ارزو کردم واقعا با اشکهایی ک میریخت.

روز چندم ازمایش دادی

عزیزدلم من سیکلم سه ماه ی باره حساب کتاب نداره چون پلی کیستیکم

آمپول  اچ سی جی نزدی؟ یا داروی خاصی نخوردی

ن عزیزم فقط متفورمین

۳ شنبه ازمایش دادم 

بنظرت چند روز دیگه برم ازمایش

ک حسابی رفته باشه بالا خیالم راحت شه