2777
2789
عنوان

خواب شب بچه دو سال و هشت ماه.

147 بازدید | 27 پست

پسرم بعضی از شبها موقعی که بیدار میشه شروع میکنه به جیغ زدن. میخوام بدونم بچه های شما هم این جور هستن؟؟؟؟

بعضی شبها خیلی راحت میخوابه 

ولی گاهی بیدار  میشه و با چشمهای بسته جیغ میزنه دو متر میپریم هوا. نمیدونم دلیلش چیه چه کار باید بکنم؟؟؟؟ طبیعی هست؟؟؟؟

با خودم میگم شاید مربوط به دندانهای عقبش باشه که داره در میاد ولی مگه میشه

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من 2سال و نیمشه شبا تو خواب گریه میکنه بعد میگیره می‌خوابه از سگ ترسیده واسه همین شبا ی چند دقیقه گریه میکنه. شاید پسر شمام از چیزی ترسیده تو ذهنش مونده. 

منم دخترم دو و نیم سالشه شبا تاساعت ۲ نمی خوابه شبی چند مرتبه هم بیدار میشه گاهی گریه می کنه ولی بیشتر خودش بیدارم می کنه می گه بزارم رو پا تا بخوابم دیگه پاهام درد گرفته از بس رو پامه خودش نمی تونه بخوابه باید حتما رو پام بخوابه خوابش اصلا خوب نیست

هم امکان داره خواب ببینه هم اینکه دندوناش دربیاد چک کن دندوناشو پسر منم دو یالو پنج ماهشه بعضی وقتا ...

لثه دندانهای عقبش خیلی ورم کرده. ولی هنوز خبری از دندان نیست

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
دختر من 2سال و نیمشه شبا تو خواب گریه میکنه بعد میگیره می‌خوابه از سگ ترسیده واسه همین شبا ی چند دقی ...

هشت ماه که داشت آنژیو شد قلبش. چون یک رگ اضافه داشت که میبایست بسته بشه. از همون موقع این حالت شروع شده.