2777
2789
عنوان

خانومای عزیز لطفا میشه بیاین

112 بازدید | 20 پست

سلام من این ماه قرار بوده ۹پریود بشم ک نشدم .ما اصن جلوگیری نداریم.بعدنمیدونم چرا بعداز نزدیکی وقتی میرم دسشویی منی شوهرم با خون ازم خارج میشه.بعدامشبم تست بارراری زدم یه حلال کمرنگ انداخت.ترخدا اگه تجربه دارین کمکم کنید

وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما   هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم  والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده.    ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.

احتمالا حامله ایی مبارک باشه

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا حامله ایی مبارک باشه

خوب چرا خون میاد؟

وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما   هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم  والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده.    ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.
واست صلوات فرستادم عزیزم ایشالله دامنت سبز بشه ب زودی

ممنون عزیز دلم❤شمام ان شا ا... صدای قلبشو زودتر بشنوی و سالم بیاریش زودتر برو آزمایش بتا بده ک مطمئن شی

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
چرا جلوگیری نداری وقتی همسرت اینجوریه 

هرچی بش میگم ک ا ن دوم استفاده کن گوش نمیکنه.دخترمم کوچیکه

[QUOTE=168888071]اگه هاله انداخته ینی بارداری مبارکه دعا کن منم خدا انشالله خدا یه نی نی سالم و جیگر بزاره تو بغلت

من اون نیستم اشتباه گرفتی😁😁😁من تازه رفتم تو اقدام 

عه آره ها دقت نکردم دیگه به زبونم اومد ان شا ا... دعا مال خودته میگن حزف میگرده صاحبشو پیدا میکنه🥰😍😊 خانم شما ان شا ا... این ماه باردار میشی میری بتا میدی بالا میشه مثبته بعد میری صدای قلبشم میشنوی و سالمم میاریش

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
اخه یهوسری مردها دستوخودشونه یه سریا نه حالا ناخواسته  بود مبارکه

مرسی عزیزم.ولی اون خون مال چیه میاد